Dé terrasdrankjes van het moment? Dit drinken wij, uw ELLE-redacteuren

Verkoeling mét of sans alcohol: dit zijn onze lievelings-zomerdrankjes. Doe er je voordeel mee. ‘OBER!’

Meest gelezen

> Edine Russel (Editor in Chief)
‘Pastis met ijs: 1 deel pastis, 5 delen water ijs.’

> Esther Coppoolse (Creative Director)
‘Water met komkommer, basilicum en een aardbei in het kader van ‘hydrateren kun je leren’ en ik zal eerlijk zijn, er staat ook een goed chilled glas witte wijn naast.’

> Barbera Bosma (Deputy Editor Print)
‘Ginger ale met munt en limoen. En oke, wodka mag er ook in.’

Advertisement - Continue Reading Below

> Caroline Brugman (Picture Director)
‘Bier! Het is dorstlessend en qua alcoholpercentage te doen in de zon, dus bijvoorbeeld van Brouwerij t IJ: een Natte. Géén witbier aub!’

> Maria de Wit (Deputy Editor Online)
‘Jillz Raspberry – drinkt als cassis, maar dat is het natuurlijk niet *wink*.’

> Moniek Moerland (Online Editor)
‘Als er maar gember in zit. En alcohol.’

> Jantien de Boer (Online Editor)
‘Gekoelde rode wijn. Verrassend lekker. Pas op: niet koelen met ijsklontjes, dan blijft er niets van de smaak over.’

Meest gelezen

> Valerie Bouman (Commercial Producer)
‘Droge witte wijn, liefst Sauvignon Blanc.’

> Dido Mani (Shopping Editor)
‘Officieel niet echt een zomerdrankje, maar in Londen werd me laatst een Espresso Martini aangeraden en sindsdien ben ik hooked. Het is een soort ijskoffie met een flinke scheut alcohol. Een goede oppepper waar je van gaat stuiteren, handig voor lange avonden op boevenpad.’

Let op: laat je vooral niet misleiden door de naam, er zit namelijk geen Martini in – het wordt geserveerd in een Martini-glas.

> Robin de Boer (Fashion Assistant)
‘Rosé, met ijs, lekker ordi, maar met rosé mág dat. Een karaf met water, ijs, limoen en munt ernaast.’

> Jessica Godfrey (Beauty Director)
‘Bobbi’s Gin & tonic met sinaasappel en kruidnagel.’

> Roos Miedema (Assistant Producer)
‘Een echte dorstlesser en mijn dagelijkse portie suiker in de zomer: ananassap, liefst gemengd met kokosnootsap.’

> Kate Housh (Fashion Producer Assistant)
‘Onlangs had ik een cocktail gedronken bij Brix, in de Amsterdamse 9 Straatjes. Op de kaart stond de cocktail onder de naam 'Original' en hij bestond uit grapefruitsap, gin, munt en citroen. Zo ontzettend lekker! M’n nieuwe favo drankje.’

> Malu de Bont (Online Editor)
‘Er gaat NIETS boven limonade (grenadine huismerk van Albert Heijn), ijsklontjes, een zwaar, dik glas en een rietje. Valt ook met van alles alcoholisch te maken.’

> Yin Fung (Redactie Assistente)
‘Ginger ale met mint en citroen.’

Meer redactiefavorieten >