Kanye West lanceerde gisterenavond via streamingdienst Tidal zijn nieuwste videoclip bij het nummer Famous. En dat is op zijn zachts gezegd een opvallende. De zanger duikt in zijn nieuwste clip het bed in met een flinke lading sterren. In de clip ligt hij naakt in bed met zo'n 12 beroemdheden. Onder andere zijn vrouw Kim Kardashian ligt naakt in zijn armen, maar ook een stel collega's met wie hij een minder goede band heeft zoals Taylor Swift, Kim's ex Ray J en Bill Cosby. Ook is een plekje in bed voor Amber Rose, Chris Brown, Caitlyn Jenner en George W. Bush.

De clip werd vrijdagnacht gelanceerd en Kim en Kylie snapten er tijdens de lancering lustig op los. Of er sterren echt hebben meegewerkt, of héle goede lookalikes zijn ingezet of dat er gewoon heel wat gephotoshopt is, blijft de grote vraag.

Kanye en Kim als vanouds: lekker controversieel. Wij voorspellen héél veel boze mensen. Het zinnetje 'I made that bitch famous' over Taylor Swift zorgde al voor een publieke vete, dan zullen de gevolgen van deze clip niet mals zijn. Hoewel Kanye natuurlijk absoluut geen kwaad in de zin heeft, hoe komen we er toch bij? Zelf zegt hij over de clip tegen Vanity Fair: 'It’s not in support or anti any of [the people in the video], it’s a comment on fame.'

Zal Taylor Swift Kanye weer eens op zijn plek zetten, zoals ze bij de Grammy's deed? >