Want *tromgeroffel*... ALLE afleveringen van Gilmore Girls komen vanaf 1 juli op Netflix te staan! Schrap dit weekend dus maar alvast al je plannen, want dit wordt een bingewatch-sessie die zijn weerga niet kent.

Hoofdrolspeelster - en één van onze favoriete personen op aarde, want hoé leuk is ze toch?! - Lauren Graham a.k.a. Lorelai Gilmore onthult in de onderstaande, exclusieve video het grote nieuws:

youtubeView full post on Youtube

WIJ.KUNNEN.NIET.WACHTEN.

http://www2.pictures.zimbio.com/mp/NuaEMTKsvuox.gif

En voor de mensen die Gilmore Girls nog nooit gezien hebben: ga dat doen. Je gaat het gegarandeerd geweldig vinden. Daarnaast is het de perfecte inkomer voor de nieuwe Gilmore Girls-afleveringen die eraan komen op Netflix aan het einde van dit jaar, wat natuurlijk het gesprek van de dag gaat worden. En hé, je wilt wel een beetje mee kunnen praten.

PLUS! Het is 't perfecte excuus om weg te zwijmelen bij alle hete vriendjes van Rory (research mensen, research).

http://big.assets.huffingtonpost.com/jesss.gif

Oy with the poodles already! (kijk, dat is dus een inside joke. Die je nu wil weten).

Kortom: sla vrijdag genoeg snacks in, maak een grote pot thee en nestel je op de bank voor ALLE zeven seizoenen van Gilmore Girls die op Netflix komen te staan. Enne, leuk spelletje, spot de grote acteurs van nu die toen een cameo in de serie maakten (Jon Hamm!).

De cast van Gilmore Girls: waar zijn ze nu? >