Want, zoals bijna de hele wereld inmiddels wel lijkt te geloven, Hiddleswift is Hiddlefake. Helemaal niet erg, we houden er immers dit soort entertaining doordachte foto's aan over. Maar blijkbaar vindt Taylors ex Calvin Harris het alsnog tóch een beetje steken.

Neem dit verhaal wel met een korreltje zout, want het komt van TMZ, maar bronnen beweren dat de Schotse dj het 'lachwekkend' vindt dat Taylor de ouders van Tom al in Engeland heeft ontmoet, terwijl ze nooit naar zijn ouders wilde gaan.

De website laat weten dat Calvin het 'fucking laughable' vindt en dat hij 'bewildered and astonished' is. Volgens een insider vertelde Taylor hem namelijk altijd dat het 'te ver weg was' als hij vroeg of ze zijn ouders wilde ontmoeten (Calvins ouders wonen in het UK, net als Toms moeder Diana).

Daarnaast laat TMZ weten dat ook Calvin Harris de echte reden achter deze 'relatie' weet. Tom wil de rol van James Bond bemachtigen en Taylor zou volgens hem uit zijn op een acteerklus als Bond Girl.

Hmm... Dat eerste is wel duidelijk, Tom gebruikt deze promotierelatie zéker om zich in de kijker te spelen, maar Taylor... Die wil vooral de aandacht van Kanye Wests en Kim Kardashians claim afwenden dat zij akkoord voor dát nummer had gegeven en zich daar niet zo slim uit probeerde te werken (lees hier het hele verhaal daarachter).

Toch zou het leuk zijn, Tom en Taylor als een soort Bonnie and Clyde. Ze maken immers al een Europese tour. Hmm...

instagramView full post on Instagram