Klik op je sterrenbeeld om je volledige maandhoroscoop te lezen!

> Geef je relatie een update door het beste uit het verleden en het beste van het heden samen te brengen, Kreeft, en richt je vervolgens op de toekomst.

> Leeuw, de komende weken lijkt alles z’n gangetje te gaan en je voelt je vrolijk.

> Maagd, je bent krankzinnig druk maar door die drukte loopt stiekem een romantische draad. Ha!

> Je plant al een tijd een grote stap, Weegschaal, maar je hebt nog steeds niet onthuld wat de reden voor die move is.

> Veranderingen in de getijden van jouw planeten zorgen voor een energie die je enthousiast maar ook ongeduldig maakt, Schorpioen.

> Boogschutter, net als je hebt besloten om weg te gaan, laat je jezelf overhalen om te blijven. Dit is niet de eerste keer dat je dit spelletje speelt.

> Kleine dingen kunnen het grootste verschil maken, Steenbok. En wat de ene dag een grote crisis lijkt, kan de volgende dag alweer vergeten zijn.

> Als je het hebt over langetermijnplannen, wat had je dan precies in gedachten, Waterman? Het einde van dit jaar?

> Vissen, een knipperlichtrelatie heeft het punt bereikt waarop je moet kiezen: of je vergeet wat er is gebeurd, of je kapt ermee.

> Op zich niets mis met een flexibele houding in het leven, Ram, en wel zien wat er op je pad komt, maar na een tijdje kan die instelling ertoe leiden dat je doelloos door het leven gaat.

> Stier, de weg ligt voor je open. Maar het verleden achter je laten kan moeilijker voor je zijn dan je denkt.

> Als je een belofte doet, moet je je eraan houden, Tweelingen. En leningen en schulden moeten uiteindelijk allemaal afbetaald worden.