Ja hoor, het liefdesleven van Taylor Swift houdt de gemoederen weer flink bezig. Het internet is al weken verdeeld: is de 'relatie' tussen Taylor Swift en Tom Hiddleston nep of niet? Deze nieuwe conspiracy theory zou best eens kunnen kloppen.

Ze zingt over liefde, ze houdt ervan verliefd te zijn. Daarom zou haar nieuwste lovestory met acteur Tom Hiddleston, niet eens vreemd zijn. Hij is charmant. Hij heeft moves. Hij is Brits. Maar de redactie van nieuwssite E! denkt dat het heel anders zit. Wat als Taylor Swift - die ook houdt van haar muziek, haar fans en haar business - een nieuwe clip aan het schieten is? De site stelt dat voor iemand die erg op zichzelf is, Taylor toch wel erg vaak in het publiek met haar nieuwe 'lover' gespot wordt. 

Ook interessant: de kiekjes van hun wereldwijde liefdestour van de twee zijn allemaal naar buiten gebracht door dezelfde beeldbank. Wat betekent dat ze héél erg geluk hebben dat ze al deze kiekjes weten te bemachtigen of dat ze misschien een handje worden geholpen. E! lijkt het te weten: 'Could it be that it's in his contract as the leading man of her new music video?'

Zou het? Haar laatste album 1989 kwam twee jaar geleden uit en tussen haar andere albums zat ook zo'n twee jaar. Dus dat zou moeten betekenen dat we dit jaar weer een album moeten kunnen verwachten, met bijbehorende clip.

Dus misschien is het liefde, misschien is het een grote samenwerking voor een nieuw album of clip en is leuke Tom daar een onderdeel van.

Dit wordt ongetwijfeld vervolgd..

Bron: ELLE.com