Is je nooit opgevallen: Joey barst per ongeluk in lachen uit in déze Friends-scène

HOE kunnen we dit gemist hebben?!

Meest gelezen

Joey Tribbiani is een heuse professional als het op acteren aankomt. Zelfs wanneer hij een reclame op moet nemen voor fluorescerende blauwe mannenlippenstift, houdt-ie het cool. Maar dat kan niét altijd gezegd worden over de man áchter Joey – Matt LeBlanc.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meest gelezen

Een oplettende kijker van Friends wees de onwetende medemens op een scène waarin Matt – in beeld! – in lachen uitbarst in een ook wel heel hilarische scène. In The One With The Worst Best Man Ever duikt hij weg achter collega David Schwimmer om maar niet te laten merken dat-ie een moment van zwakte heeft. Maar helaas Matt, je geheim is niet onopgemerkt gebleven.

Op Twitter deelt Alan Loughnane zijn ontdekking. Het ene moment staart Joey naar een stripper aan de andere kant van de kamer en het volgende moment verschuilt hij zijn gezicht lachend achter Ross’ rug.

 

‘Never noticed Matt LeBlanc turning away in laughter in “The One With The Worst Best Man Ever”,’ schrijft Alan onder de clip.

De vraag is: waarom werd de scène niet gewoon opnieuw gefilmd? Dachten de makers dat het onopgemerkt zou blijven? In ieder geval geeft het ons weer een reden om alle seizoenen van Friends opnieuw te kijken: wie weet zitten er nog wel meer geinige ‘fouten’ in de serie.

> Het grootste Friends-mysterie is nu dan eindelijk opgelost

> Zes dubbelzinnige Friends-grappen die je in eerste instantie niet begreep

bron: Cosmopolitan