Tom Hiddleswift is naar verluidt uit de running voor de rol van James Bond in de aankomende 007-films. Een bron weet aan The Sun te melden dat de gesprekken tussen de acteur en de producers van de films gestopt zijn.

Zijn kans op de rol als de legendarische geheim agent, als opvolger van Daniel Craig, is dus blijkbaar verkeken. En daarmee ongetwijfeld ook die van vriendinnetje Taylor Swift op die van Bond-girl. En volgens velen was dát toch de reden dat de twee zo agressief over the moon verliefd op elkaar (spelen te) zijn. Dat, en een muziekvideo.

Maar volgens – daar is-ie weer – de bron zou die ‘relatie’ Tom juist wel eens de kop kunnen hebben gekost. ‘Bond needs an air of mystery – his public romance with Taylor has made him totally uncastable,’ zou er zijn beweerd.

Het nieuws komt na dat ene 4th of July-weekend op het strand met de Taylor-squad - én dat 'I heart TS'-shirt... Tja, en dit lauwe witte wijntje was natuurlijk ook niet je beste move, Tom. Iédereen weet dat Bond martini drinkt.

instagramView full post on Instagram

 
Overigens schijnt nu War And Peace-acteur James Norton grote kans te maken om binnenkort in Bonds Aston Martin te mogen scheuren.

IEDEREEN wil het 4th of July-badpak van Taylor Swift en squad - Hier koop je 't >