Komt het Hiddleswift-nieuws je inmiddels al de neus uit? Ons ook. Maar dammit, er is iedere dag wel een update over het publiciteitskoppel van deze zomer. En dit keer zorgt Calvin Harris himself daarvoor.

De Schotse dj komt namelijk met een heus nummer over de show-mance, en daarin komt Taylor Swift niet echt mooi weg. Jep, ze krijgt een heus koekje van eigen deeg. Calvin liet op Snapchat al doorschemeren dat-ie ergens mee bezig was...

instagramView full post on Instagram

... en TMZ denkt nu te weten waarmee precies. Het zou om 't nummer Ole gaan en Calvin heeft 't geschreven vanuit het oogpunt van Tom Hiddleston. Uit de tekst wordt duidelijk dat Taylor is vreemdgegaan tijdens hun relatie (iets wat Calvin eerder ook al aangaf en waarvan-ie zelfs claimde dat Taylors team dit in de doofpot wilde stoppen), wat de hele Hiddleston-situatie nog vreemder maakt, aangezien Taylor een carrière heeft gemaakt van liedjes over haar vreemdgaande vriendjes:

TMZ wist al de hand te leggen op de lyrics en die gaan schijnbaar als volgt:

'I see online that you begun to be a good girl and take trips with your boyfriend. Being attentive, continue to pretend...'

En als dat al niet duidelijk genoeg was:

'You’ve hidden my name in your phone so you can call me to tell me you’ve been going through hell. Left him alone and you booked in a hotel.'

Yikes.

Daarnaast komt er ook een duidelijke verwijzing naar Toms Marvel-karakter Loki in voor, dus we weten zeker dat het om Hiddlestons perspectief gaat:

'Low key you won’t tell none of your friends about me.'

Nogmaals: Yikes.

Volgens TMZ heeft Calvin echter niets tegen Tom en denkt-ie alleen maar dat-ie 'under Taylor Swifts spell' zit. Hmm...

In ieder geval steekt de dj zijn gevoelens over zijn ex niet meer onder stoelen of banken:

Als de Hiddleswift-relatie slechts voor de (positieve) publiciteit is opgezet, doet het Taylor nog weinig goed. Ze wist ermee niet Kimye's beschuldigingen te ontduiken en talloze fans krabben zich nu toch even achter de oren over haar werkwijzes. Of, zoals collega S. van Quote gisteren over Swift tegen me zei: 'Ik snapte het eerst wel, maar ben er nu ook klaar mee'. 

Daarnaast doet het voor Tom ook niet veel goed, want die Bond-rol waar hij zo naar smacht, lijkt juist door de relatie verkeken te zijn. En waar ik hem eerst een mooie opvolger van Daniel Craig vond (niet zo goed als Idris Elba trouwens, dus nu hoop ik dat hij weer in the picture komt) ben ik nu ook een beetje klaar met 'm. De eens zo leuke Brit die danste bij The Graham Norton Show. Die juist nóóit in de publiciteit wilde komen. Die een tamelijk rustig leven in Engeland leidde. Allemaal weg.

Het schijnt dus nu een andere Tom te gaan worden voor die Bond-rol, Tom Hardy, waar ik totáál geen probleem mee heb. Maar het is ergens toch een beetje zielig dat wat een zo goed uitgedachte strategie bleek te zijn, totaal backfirede. Iedereen hield van Tom en Taylor toen ze (vriendschappelijk) tijdens het MET Gala een dansje met elkaar deden. Maar het werd al snel shitty toen ze het probeerden uit te melken.

Celebrityrelaties; het is een wankel evenwicht. En Hiddleswift komt daar op de harde manier achter, met een zomer waarin ze heel wat fans verloren.