Oh Leo, wat wordt het toch cliché. Was het nog tof dat je met Gisele Bündchen een koppel was. Lief dat je voor Bar Refaeli viel. En zelfs Toni Garnn trokken we nog wel, maar nu... Het is een beetje klaar. Zodra we de kop 'Leonardo DiCaprio heeft een nieuwe vriendin' zien, wéten we al dat het om een (bikini)model gaat. Fool proof. En zo dus ook dit keer weer.

De 41-jarige Leo doet het nu namelijk met de 24-jarige Nina Agdal. Us Weekly weet te vertellen dat het Sports Illustrated-model (kijk, daar heb je het weer!) en Leo de afgelopen maanden verschillende romantische tripjes naar oa de Bahamas maakten en dat ze het erg leuk hebben samen. Een vriend van de acteur laat echter weten dat het 'super casual' tussen de twee is. Maar is het dat niet altijd met Leo en zijn modellen? Kom op, zoiets kun je toch niet meer serieus nemen?

instagramView full post on Instagram

Nina weet echter waar ze aan begint, want ze was eerder ook al samen met die andere notoire modelizer, Adam Levine. De twee waren aan het daten in 2012/2013, maar ook die relatie was (shocking!) geen lang leven beschoren.

Ach, het is zomer en je wil wat. Pas als we Leo en Nina samen op een Citi Bike in New York zien, weten we dat het échte liefde is.