Dit is het echte verhaal achter Taylor Swifts en Blake Lively's vriendschap

Dit wist je vast nog niet.

Meest gelezen

Laten we even terug gaan naar 4 juli 2016, ook wel De Dag Dat Tom Hiddleston Een I Swifts Squad (foto's). Het was weer een heel erg vriendinnerige bedoening en mocht je 't je afvragen: dit is een who is who en overzicht van de status quo van Swifts squad.

Meest verrassende lid in die squad: Blake Lively. Hoewel je meteen snapt dat ze wat promotie te doen heeft voor haar nieuwe film, voelde het toch wat random dat zij (en Reynolds) opeens ook in zee dartelden, tussen de Cara Delevingnes, Karlie Klossen, Gigi Hadids en Ruby Rosen.

Advertisement - Continue Reading Below

Maar! Zo random was Blakes aanwezigheid dus helemaal niet, want Taylor Swift en Blake Lively gaan way back. Of nouja, op z'n minst negen maanden. Een overzicht van Swifts en Lively's vriendschap.

Het begon allemaal hier (negen maanden geleden dus), toen Blake Lively een subtiele referentie aan Bad Blood postte op Instagram:

Meest gelezen

 

Het internet speculeerde gelijk dat Blake hier shade aan het throwen was op Taylor Swift, maar dat zette Lively recht met déze post, waarin ze grapt een voodoo doll van Swift te bezitten:

 

Flash forward naar een paar maanden verder. Blake Lively was voor The Shallows in Australië aan het filmen, en liet Swift daar nu net een aantal optredens geven. De twee genoten van de kangoeroes van Australië én Lively bezocht daarna Swifts concert.

 

 

Daarna was Swift jarig en zette Lively deze lieve post online:

 

Daarbovenop kwam ook nog 'ns een keer een taart:

Blake wins at birthday pies. @blakelively I honestly can't stop laughing rn

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

 

In dat licht is dit dus niet zo'n gek vervolg:

🇺🇸

A post shared by Brit LaManna (@britmaack) on

 

Dat gezicht van Ryan Reynolds, though.

 

Bron: ELLE