De nieuwe iPhone 7 komt eraan en er wordt dus driftig gespeculeerd over het uiterlijk en de specs. Cosmopolitan zette op een rij wat we tot nu toe (denken te) weten over het nieuwe apparaat. We delen. 

1. De ingang voor je oortjes verdwijnt heel waarschijnlijk
Deze wist je vast al, want al een tijdje wordt het gezegd: de zogenoemde audiojack, het gaatje waar je je oortjes in stopt, gaat verdwijnen. In plaats daarvan gaan we draadloos onze oortjes op onze telefoon aansluiten. 

2. We gaan misschien ook draadloos opladen
En dear Lord of the iPhones, laat dit waar zijn!! Nooit meer in de trein of in een restaurant of in een café op zoek naar een stopcontact om je iPhone op te laten - zodra het draadloos kan, kunnen we ons voorstellen dat je overal je telefoon kunt opladen. Dit is zúlk goed nieuws als het waar blijkt te zijn.

3. Hij wordt ietsje dikker dan vorige modellen
Tijd voor een nieuwe broek met grotere zakken, dus.

4. De fotolens steekt nog steeds een beetje uit
Mini beetje irritant, maar kniesoor.

5. Er zal geen grote redesign zijn
Of hij nu op de iPhone 5s gaat lijken of toch een tikje breder, dikker, langer of smaller wordt; een grote make-over zal de iPhone 7 in ieder geval niet krijgen.

6. Er komt misschien wél een nieuwe kleur
Donkerblauw of space black.

7. Het basismodel zal meer geheugen krijgen
Omdat ze er bij Apple inmiddels ook wel achter zijn dat iemand met vrienden te weinig heeft aan 16GB. De iPhone 7 zal 32GB als standaardgeheugen krijgen en dat is heel goed nieuws.

8. Het plus-model van de 7 heeft twee camera's
Waardoor je insane foto kunt nemen.

9. Hij wordt water- en stofbestendig
Althans, 'IP68 water- and dust-resistance', wat niet betekent dat hij waterproof is, maar wél een stukje beter tegen water en stof is gaan kunnen. Kortom: de eerste de beste regenbui maakt niet meteen je scherm kapot.

Bron: Cosmopolitan