Zondagavond vond de befaamde finale van Wimbledon plaats, en zoals jullie vast weten won Andy Murray de match van het legendarische grastoernooi (zijn tweede Wimbledon-overwinning in zijn tenniscarrière). De Brit versloeg in Londen de Canadees Milos Raonic in drie sets.

Maar… Alle ogen waren zondagmiddag gericht op de tribune, waar Bradley Cooper en Irina Shayk de meest ongemakkelijke wedstrijd ooit hadden. De ‘lovebirds’ hebben inmiddels ruim een jaar een relatie, maar hier lijken de eerste haarscheuren in hun steamy relatie zichtbaar:

xView full post on X

Juist: Bradley lijkt zijn wederhelft iets duidelijk te willen maken en Irina just doesn’t care, veegt wat in haar oog (is het een traan?) en blijft stoïcijns voor zich uit kijken.

Hieronder heeft nog iemand het ongemakkelijke moment weten vast te leggen tussen de de acteur en zijn modellenvriendin:

Nu draait de media natuurlijk meteen overuren en speculeert over wat de reden zou kunnen zijn voor deze ‘toestand’. Nu zat Bradley’s ex, Suki Waterhouse, ook courtside. Zou Irina jaloers zijn? Of maakte Bradley misschien een slechte grap en had de Russische schone even geen zin in de slechte humor van haar wederhelft?

Time will tell.

Wie ook zo’n lekker awkward momentje had tijdens de damesfinale van Wimbledon? Juist: Beyoncé >