Ram

Jij wil voor een stoere keuze gaan die energie uitstraalt. Denk bijvoorbeeld aan pijlen. Je hebt een sterke richting en je bent competitief, waardoor een bij ook wel wat voor jou is.

instagramView full post on Instagram

Stier

Je houdt van het goede leven en je vindt het oké om jezelf te verwennen met mooie dingen, zoals vakanties (want die verdien je). Palmbomen staan voor beloning en plezier. Je bent sentimenteel en romantisch en je nek is een belangrijk plekje op je lichaam – dat is, voor jou, dan ook de beste plek voor een tattoo.

Tweelingen

Jij bent elk moment klaar om te gaan – soms in gedachten, soms in real life – en die veranderlijkheid maakt jou een persoon met vleugels, bij wijze van spreken dan. Vogels, vleugels en veren staan voor de lichtheid van jouw geest.

Kreeft

Je bent een huismens, die graag stabiliteit ontleent aan bijvoorbeeld familie. Een anker, een hartje, een naam – allemaal tatoeages die, mits ze symbool staan voor iemand die je dierbaar is, goed bij je passen. Selena Gomez is een kreeft en zij heeft in Romeinse cijfers 1976 in haar nek getatoeëerd – het jaar dat haar moeder werd geboren.

Leeuw

Niemand zou jou ooit een muurbloempje noemen, gezien je van nature iemand bent die graag in de spotlights staat. Je gedreven karakter zou perfect passen bij een tattoo van een kroon of een leeuw – after all, that's your animal. Tattookoningin Cara Delevingne heeft een leeuw op haar vinger getatoeëerd – meer 'leeuw' ga je 't niet krijgen.

Maagd

Gezien je over alles altijd wikt en weegt en nadenkt, is het logisch als je tatoeages net zo gedetailleerd zijn als jij – een geometrische tattoo met een interessant lijnenspel, bijvoorbeeld. Aangezien je gedachten altijd maar blijven gaan, gaan, gaan, zou een zorgvuldig uitgezochte quote ook goed voor jou werken.

Weegschaal

Zou jij ooit iets alleen doen? Nee. Jij wil het liefst zo vaak mogelijk bij je beste maatje zijn, of dat nu letterlijk je beste vriendin is, je soulmate, je partner of iemand anders die heel belangrijk voor je is.

Schorpioen

Passie vind jij het belangrijkst: als je niet zo veel voelt bij iets, is het voor jou de moeite al niet waard. Een rozentattoo zou symbool kunnen staan voor je verlangens, en voor jou zou het volstrekt logisch zijn om een tattoo op je een sexy plek als je been of heup te laten zetten.

Boogschutter

Je bent iemand met een continue wanderlust, dus een tattoo die je innerlijke reislust weergeeft zou perfect zijn voor jou. Denk aan alle wereldbollen en geografische coördinaten die je op je lichaam zou kunnen laten zetten.

Steenbok

Je staat met je beide benen op de grond en je bent vastberaden, hardwerkend en doelgericht. Een tattoo met woorden die symbool staan voor jouw karakter zou dus een goede zijn. Een boom – net zo geworteld als jij – werkt ook voor jou.

Waterman

Jij wil van de wereld een betere plek maken en met jouw visie zie je dat iedereen met elkaar in verbinding staat. Een tattoo die bij jou past is een mandala, het symbool van het universum, óf iets dat de ongerepte natuur laat zien.

Vissen

Aangezien je element Water is, ben je af en toe moeilijk te definiëren. Je bent zachtaardig en dromerig, oftewel een romanticus, dus tatoeages zoals eenhoorns, vlinders of een grafisch design passen bij jou.

Jouw persoonlijke daghoroscoop vind je hier >

Bron: Cosmopolitan