Van speculaties over Uber A die je ’s nachts wakker houden, tot een persoonlijkheidscrisis vanwege hun perfect geëpileerde wenkbrauwen… Pretty Little Liars houdt jouw gemoederen immer bezig. Op een rij: wat je PLL-obsessie zoal met je doet.

1. Je bent constant in de war. Niet zo gek gezien alle ingewikkelde gebeurtenissen, zoals de tijdsprong, de verschillende A’s en het herhaaldelijk spelen van de ‘toch niet dood’-kaart. Maar geen reden tot paniek: alles wordt vast duidelijk binnen de komende vijf afleveringen. En zo niet, dan was het waarschijnlijk niet belangrijk genoeg (want ehh, waar is Mike Montgomery ook alweer gebleven?).

2. Je kunt de karakters die terugkomen na een tweejarige afwezigheid niet meer herinneren. Maar wat wil je ook als er zó veel gebeurt in de tussentijd? Natuurlijk zouden we bijvoorbeeld Jenna, de extreem mysterieuze slechterik, nooit vergeten, maar kom na twee jaar niet ineens weer op de proppen met willekeurige politieagenten en Rosewood High klasgenoten. We hebben al genoeg andere zaken aan ons hoofd.

3. Je wordt boos als je bovengenoemd vergeten karakter googlet en erachter komt dat de Pretty Little Liars-Wikipediapagina nog niet ge-update is. WAAROM heeft nog niemand de pagina bijgewerkt? Je hebt deze informatie NU nodig!

Clothing, Lip, Chin, Forehead, Shoulder, Photograph, Standing, White, Beauty, Temple,

4. Je kruipt dinsdag METEEN achter de computer om de nieuwe aflevering te kijken zodat niet alles al gespoiled wordt via Twitter. Met je drukke leven is het af en toe lastig om het erin te fietsen, maar op dinsdag sta je nét even eerder op om het te zien. Alles voor PLL.

5. Je beleeft non-stop wenkbrauwcrisissen. Niet eerlijk hoe perfect geëpileerd de wenkbrauwen van de Pretty Little Liars zijn. Onthul je geheim, Lucy Hale!

6. Elke keer dat je denkt dichtbij de ontmaskering van Uber A te zijn, gooien de schrijvers roet in het eten waardoor je theorie weer aan diggelen ligt. Je zult er nooit achter komen wie A is tot ze wíllen dat je het weet. Accepteer het.

Lip, Hairstyle, Skin, Chin, Forehead, Eyebrow, Photograph, Eyelash, Facial expression, Jaw,

7. Je verbaast je over hoe Game of Thrones-waardig uitgekookt je voor de serie moet zijn. Al die fan-theorieën, complotten en plottwisten waar je rekening mee moet houden, je houdt het bijna niet meer bij. Toen je aan PLL begon, dacht je dat het gewoon een ‘serietje’ was over een stel knappe tieners, maar boy, nu weet je wel beter.

8. Er zijn te. veel. blondines. Inmiddels heb je er geen problemen meer mee, maar als je ook maar een béétje slecht met gezichten bent, heb je een zware tijd achter de rug gehad.

Lip, Cheek, People, Brown, Hairstyle, Skin, Chin, Forehead, Eyebrow, Photograph,

9. Je eigen middelbareschooltijd lijkt nu zó onbelangrijk. Niet dat je liever iemand blind had gemaakt dan dat je braaf je huiswerk maakte, maar er had toch wel wat meer mysterie en avontuur aan te pas mogen komen.

10. Je houdt nog steeds van ieder karakter, ook al loopt er inmiddels geen onschuldig persoon meer rond. Iedereen heeft inmiddels gestolen, gestalkt of gedood. Ook al heet de serie nota bene Pretty Little LIARS, ze zijn nog steeds zó charmant dat je zonder twee keer nadenken meteen ‘ja’ zou zeggen als ze je uit zouden nodigen voor een logeerpartijtje.

11. Je weet niet of je Aria’s outfits nou moet haten of adoreren. In 2014 had ze bijna altijd verschillende prints in één outfit gecombineerd die zich niet eens in één kamer zouden mogen bevinden, laat staan op één persoon. En dan trok ze ineens weer ’n fabuleuze trenchcoat uit de kast die op zóveel manieren te dragen was, dat je gelijk naar de winkel sprintte om een identiek item aan te schaffen. Make up your mind, PLL-stylisten!

Lip, Cheek, Brown, Hairstyle, Skin, Chin, Forehead, Eyebrow, Eyelash, Style,


bron: Cosmopolitan