Wellicht het vreemdste verhaal dat je vandaag zult lezen. Lindsay Lohan had een nogal, ehm, 'enerverend' weekend. De Mean Girls-actrice postte flink wat (voor het overgrote deel nu verwijderde) Snapchat-, Instagram- en Twitterposts online waarin ze haar verloofde, de Russische multimiljonair Egor Tarabasov, beschuldigde van vreemdgaan.

Het begon allemaal op vrijdagavond, toen LiLo op Snapchat aankaartte dat ze ruzie had met haar verloofde en in een video zei:

'My fiancé's being really angry at me, but I'm drinking water to get him to come home. Honey, come home, please' (briljant: ze zette bij de post in kapitalen: 'ET Phone Home').

Daarna postte ze op zaterdag een cryptische foto van zichzelf en Egor, waarbij ze het gezicht van haar verloofde had weggekrast(?):

instagramView full post on Instagram

Diezelfde dag kroop ze ook weer achter Snapchat (serieus, wáár zijn haar vrienden/manager die haar hiervoor behoeden?!) en postte daar foto's van haar verloofde met de Russische Dasha Pashevkina, die ze een hoer noemde (ze is echter de creatief directeur van kledingmerk PA5H):

'Wow thanks #fiance with Russian hooker @dasha_pa5h.'

Daarna postte LiLo nog een video van Egor met het bijschrift:

'Home? First time in my life-bare with he/ he cheated on me with hooker.'

Oké. Wow.

Text, Line, Font, Screenshot, Web page, Number, Symbol, pinterest

Voor wie dacht dat het haast niet erger kon, dat kan zeker.

Lindsay hintte er daarna namelijk nog op dat ze zwanger(!) is (iets wat verscheidene media al meldden, omdat ze werd gespot met een 'buikje'):

En gisteravond kwam alles tot een explosie toen Lindsay Lohan Egor Tarabasov ervanbeschuldigde haar te willen wurgen. De politie rukte uit naar het huis van de actrice in Knightsbridge, Londen omdat de twee stonden de schreeuwen op het balkon. In een video is te horen dat Lindsay roept:

'He just strangled me. He almost killed me. Please please please. He just strangled me. He almost killed me. Everybody will know. Get out of my house!'

Daarna hoor je Lindsay zeggen:

'I'm done. I don't love you anymore. You tried to kill me. You're a f*****g psycho. We are finished.'

Oh boy.

Uiteraard was Lindsay Lohans enge vader - de actrice vertelde jaren geleden in een artikel metVanity Fair dat hij haar geregeld sloeg en een drugsprobleem had - er als de kippen bij om de media op te zoeken en laat aan Us Weekly weten dat-ie 'veel contact heeft met zijn dochter':

'Ik sta voortdurend in contact met haar. Ze zegt dat hij is vreemdgegaan. Ik denk niet dat ze dit zou zeggen als het niet waar is.'

Op de vraag of zijn dochter echt zwanger is antwoordde Michael Lohan vaag:

'Ik weet alleen wat ze heeft gezegd... Dingen gebeuren. Ik weet niet hoe hun relatie is. Relaties nemen rare wendingen, wat doe je eraan?'

Arme LiLo.