Selena Gomez is momenteel druk met haar Revival Tour en was dus genoodzaakt om haar verjaardag in Jakarta, Indonesië te vieren. De zangeres hield het echter klein afgelopen vrijdag en luidde haar 24ste levensjaar in met wat vrienden, een grote taart en ijsjes:

instagramView full post on Instagram

Daarnaast wilde Selena, de lieverd, geen cadeaus, maar vroeg ze vrienden, familie en fans om een donatie te maken voor het Lupus-fonds, een ziekte waar ze zelf mee kampt:

Als cadeau terug slingerde ze een sneak peek online van haar akoestische versie van Kill 'Em Wth Kindness:

Maar het was niet allemaal gezelligheid en lol. Want iedereen weet; jarig zijn is allemaal leuk en aardig, je wordt er ook een beetje melancholiek van (een jaar ouder! Ik word oud! Wát doe ik eigenlijk met mij leven?! HELP!). Zo ook Selena.

De zangeres postte een openhartig bericht op Instagram, waarin ze uitlegde dat ze zich plots totaal 'onecht' voelde en 'verwijderd van haar muziek en look':

Ah gos.

Er kwam echter al snel steun uit onverwachte hoek: van Justin Biebers moeder Pattie Mallette...

Uiteraard werden Jelena-fans HELEMAAL GEK en vroegen ze massaal onder de tweets van Pattie of Justin en Selena weer samen waren. Toen Pattie déze tweet likete...

Text, Line, Font, Azure, Colorfulness, Heart, Screenshot, Circle, Number, Symbol, pinterest

... ging het natuurlijk helemaal los. JELENA LEEFT! Toch? Of is het ijdele hoop? Afijn. Justin en Selena. Wát een verjaardagsverrassing zou dat zijn.

Intussen heeft Justin Bieber weer een enorme zomerhit te pakken met Major Lazer, Cold Water. Hoé lekker is dit?!