Update, 2 augustus:

Wisten we natuurlijk heus al, maar aangezien er zovéél mannen op Kendall Jenner azen, was het toch nog even wachten geblazen op de real deal om Kendall & A$AP officieel tot stel te verklaren: fotobewijs. En laat dat er nu zijn. Kendall was samen met haar nieuwe beau op het verjaarspartijtje van zus Kylie, waar je overigens hier alle foto's en filmpjes van kunt terugvinden (die naked jumpsuit!).

Je vindt de foto's van Kendall en A$AP die het feestgedruis achter zich laten hier. Kendall droeg er een barely there strapless top, over-the-knee boots en ultrakorte hotpants met een transparante rok eroverheen. Het moet even benoemd, toch?

Het wachten is nu op de Insta-official verklaring van één van de twee. Wij zetten in op een week.

Update, 27 juli:

Kendall Jenner en A$AP Rocky; we zetten vorige week al zo onze vraagtekens bij hun 'vriendschap'. Is daar niet meer aan de hand? Welnu, het lijkt er nu toch wel héél erg op dat de twee inderdaad aan het daten zijn.

Het model werd gespot bij het optreden van de rapper tijdens het Panorama festival afgelopen zondag en naar verluidt deed ze samen met hem die dag verschillende locaties aan in New York. Zo weet Page Six te melden dat A$AP haar meenam naar Harlem, gevolgd door wat quality timebij de Blue Ribbon Brasserie in SoHo, waar ze, volgens omstanders, 'very touchy' waren. 'Hugging, flirting and acting like a couple. His friend said that was his girl.' Aldus een bron aan Page Six.

Ziet ernaar uit dat A$AP zijn nieuwe killa gevonden heeft. Én dat Harry Styles' en basketballer Jordan Clarksons kansen bij Kenny toch echt verkeken zijn...

Oorspronkelijk bericht 21 juli:

Terwijl de rest van de wereld geobsedeerd was door Kim Kardashians takedown van Taylor Swift, had zusje Kendall hele andere dingen aan haar hoofd; daten met rapper A$AP Rocky. Of nou, kinda-sorta-maybe dan. Want hoewel het gerucht du moment als een lopend vuurtje over internet gaat, weten we eigenlijk precies niks over deze vermeende fling.

Behalve dan dat een anonieme bron aan Us Weekly zou hebben gemeld: 'It's a fling.'

Maar Harry Styles danwel basketballer Jordan Clarkson, niet gevreesd. 'It's not serious,' voegde de bron eraan toe. Afgelopen maand werden de twee samen in Parijs gespot. Maar da's dan inderdaad weer niet zo gek, aangezien A$AP daar was vanwege zijn hagelnieuwe contract als gezicht van Dior. They are both in fashion now, moet je weten. Wel gingen Kendall en de rapper, die eigenlijk Rakim Mayers heet, daar samen uit eten bij het beroemde L'Avenue, doken ze later op de avond samen een club in én hadden ze, eenmaal terug in de States, een rendezvous in het Mr. C Beverly Hills hotel. Als vrienden? Hmm...

Een andere bron denkt van wel: 'He's just having fun' en 'thinks Kendall is hot as hell'. Tja en daar kunnen we de beste man dan weer geen ongelijk in geven.

We houden het toch maar even nauwlettend in de smiezen de komende tijd.

Nature, Vegetation, Natural environment, Organism, Leaf, Terrestrial plant, World, Terrestrial animal, Animation, Jungle, pinterest

bron: Harpers Bazaar