We hebben al een tijdje niets meer gehoord van Amber Heard en Johnny Depp, de twee die in een niet zo frisse scheiding liggen (want dit, en dit).

Mysterieus wel, maar de update die we vandaag krijgen is eigenlijk mysterieuzer. Amber Heard verscheen namelijk afgelopen zaterdag op het advocatenkantoor van Depp om een getuigenis af te leggen die later in de rechtszaal gebruikt kan worden (tot zover niks mysterieus), maar ondanks de ruim tien uur die ze op het kantoor doorbracht, was er aan eind van de dag nog stééds geen verklaring van Heards kant.

Paparazzi was er als de kippen bij om te stellen dat Heard weigerde mee te werken. Lijkt ons sterk, voor je lol tien uur op een advocatenkantoor zitten, en Heards vertegenwoordigers ontkrachten dan ook in dit artikel van TMZ dat Amber niet mee wilde werken. Volgens hen zou ze van Depps advocaten de kans niet hebben gekregen een verklaring af te leggen:

'Although she was ready, willing and able to go forward with her deposition, it was not taken by Johnny's attorneys. She waited for 10 hours and at no time did Amber ever refuse to start the deposition. There was nothing preventing Johnny's counsel from commencing the deposition.'

Depp zelf zou woensdag (morgen, dus) moeten getuigen, maar zijn advocaten hebben laten weten dat het 'm die dag 'niet schikt'.

Vreemd. Héél vreemd.

In other news: is dít Amber Heards nieuwe liefde...?