Terwijl er dinsdag over de hele wereld ontelbaar belangrijkere dingen gebeurden, was de familie Kardashian een boos op Tyga.

Want wat wil het geval: Tyga heeft tonnen aan huurachterstand bij zijn Malibunese huisbaas (480.000 dollar, om precies te zijn), terwijl hij wél het geld heeft om peperdure auto's voor vriendinnetje Kylie Jenner te kopen. Dat trekt de huisbaas van Tyga niet, en dus spande hij een rechtszaak aan tegen de rapper. Tyga zou dinsdag hebben verzaakt op te dagen bij een verhoor aangaande die rechtszaak, waardoor er een arrestatiebevel riskeert.

En dát vinden de Kardashians 'super irresponsible', meldt TMZ.De familie zou hem dinsdag de hele dag hebben proberen te bellen, want ze zijn als de dood dat Tyga wordt gearresteerd als, zeg, een Kylie bij hem in de auto zit. Om TMZ te quoten: 'The Kardashians don't want this kind of street cred because they think it messes with the heart of their brand.'

Niks aan de hand, overigens: Tyga zit gewoon op de Turk- en Caicoseilanden om Kylies verjaardag te vieren, en heeft naar verluidt al een advocaat ingehuurd om de schade op te ruimen.

Wat een wereld, hè?