Voor als het je ontgaan is: Justin Bieber datet momenteel Sofia Richie, en voor wie denkt dat het na een lang weekend ergens op een jacht of tropisch oord wel weer voorbij is (het normale Justin-stramien, zeg maar), think twice: de twee hangen nu al een paar weken met elkaar én we zien Sofia Richie op Biebers Instagramaccount.

En op dat account maakt-ie gelijk even korte metten met alle Beliebers die de barricaden op gaan voor Jelena. Want ja, nog steeds vindt de gemiddelde Belieber dat Selena de allerbeste vriendin was voor Justin en ieder die na haar komt kan een flinke bak stront over zich heen moet krijgen.

Zo worden onder Justin Biebers reeks foto's met Sofia in een auto honderden slangen-emoji's gereageerd, en als je vandaag nu écht niks te doen hebt, dan heb je een boekwerk te lezen aan bloedserieuze comments van Beliebers die tot op het bot geraakt zijn door zijn fling met Sofia.

En daar is Bieber dus klaar mee. 'I'm gonna make my Instagram private if you guys don't stop the hate this is getting out of hand, if you guys are really fans you wouldn't be so mean to people that I like,' schrijft hij onder deze post:

instagramView full post on Instagram

Verder geeft-ie nul f*cks door een hele serie aan Sofia-foto's te plaatsen:

MAAR! Dat is nog niet alles. Volgens verschillende fans hebben Selena en Justin namelijk ook nog een gesprek gehad in de commentbox. Komt-ie:

Text, White, Line, Font, Black-and-white, Colorfulness, Number, Circle, Document, pinterest

Later veranderde ze de laatste zin van haar comment:

Text, White, Line, Font, Black, Colorfulness, Document, Screenshot, Number, pinterest

Daarna reageerde JUSTIN weer:

Text, White, Line, Font, Black-and-white, Document, Number, Screenshot, pinterest

Maar Selena heeft (tot nu toe) het laatste woord:

Text, White, Line, Font, Black, Black-and-white, Circle, Number, Document, pinterest

Ai, ai, ai...