9 tatoeageartiesten die je móet volgen op Instagram

​Mijn persoonlijke favoriete helden met naald en inkt.

Meest gelezen

Geen uitbrak-besteltips of lievelingsseries van de redactie deze week, maar een lijstje met mijn persoonlijke favo's op het gebied van tatoeages. Een mooie hobby op mijn lijf en een tikkie uit de hand gelopen obsessie op Instagram; het begon met één account, maar inmiddels loopt mijn feed vol met de mooiste permanente lichaamsversieringen.

Op een rij – in willekeurige volgorde – zeven tatoeageartiesten die je moet gaan volgens als je een tatoeage wil nemen en wat inspiratie kan gebruiken. Of gewoon als je, net als ik, van mooie plaatjes houdt.

Advertisement - Continue Reading Below

1. Sasha Masiuk (@sashatattooing): deze tatoeagebabe is gevestigd in Berlijn en maakt de mooiste bloemen die je ooit hebt gezien. Haar lijnenspel is betoverend, en ze is zelf ook een plaatje om naar te kijken.

🌸💜 #sashamasiuk #sashatattooing #linework #tattoo #love #peony #peonytattoo #dotwork #blackwork #Berlin

A post shared by Sasha Masiuk | Tattoo Artist (@sashatattooing) on

Meest gelezen

2. Ivan Antonyshev (@ivanantonyshevtattoo): deze Amerikaan weet van wanten op het gebied van old school tattoos: rozen, schepen, adelaars – maar dan helemaal anno nu.

Made a few ladies on the thigh for my friend Renee about a week ago and forgot to post it. Thanks!

A post shared by Ivan Antonyshev (@ivanantonyshevtattoo) on

3. Sasha Unisex (@sashaunisex): heldin op het gebied van kleur. De waterverf-achtige, lijnloze tatoeages van de hand van deze artiest uit Moskou zijn waanzinnig.

Advertisement - Continue Reading Below

4. Scott Campbell (@scampbell333): de echtgenoot van actrice Lake Bell is de man die bekende armen als die van Marc Jacobs en Courtney Love heeft getatoeëerd. De Amerikaan is inmiddels een legende in de tatoeagebranche.

Day at the office with @themarcjacobs

A post shared by scott campbell (@scampbell333) on

5. Susanne König (@suflanda): de surreële tafereeltjes die deze Berlijnse op mensen hun lichaam zet in zwart-wit zijn té schattig voor woorden.

Up up and away...🐰🎈

A post shared by Susanne Suflanda König (@suflanda) on

Advertisement - Continue Reading Below

6. Bang Bang (@bangbangnyc): sterren als Rihanna, Justin Bieber, Cara Delevingne, Katy Perry en zelfs Adele (om slechts enkele namen te noemen) zijn door de New Yorker onder handen genomen. Ik snap waarom:

7. Dr. Woo (@dr_woo_ssc): zelfde idee, andere stad. Dr. Woo (Brian Woo is zijn echte naam) neemt celebrities in zijn studio in Los Angeles onder handen. Drake, Rihanna, Miley Cyrus en ga zo maar door.

@mileycyrus don't play when it comes to #vegemite 🍴 #halfneedle

A post shared by Doctor Woo (@_dr_woo_) on

Meest gelezen

8. Ibi Rothe (@ibirothe): vooral het kleurgebruik van deze tatoeageartiest uit Leipzig vind ik prachtig. Torren, nachtvlinders, portretten en veelal old school werk in een kleurenpalet van oker en roestbruin.

9. Sivanski (@sivanski): als laatst een artiest van Hollandse bodem! Het geografische lijnenwerk van Sivanski is de bom. Maar echt.

A post shared by sivanski (@sivanski) on

Chck ook even deze ideeën voor kleine en prachtige tatoeages van Instagram >