Eindigt de 'summer of break-ups' met de break-up der break-ups? Het zou zomaar eens kunnen. Mensen praten weer over de showmance van Taylor Swift en Tom Hiddleston, en schijnbaar gaan de twee door een 'moeilijke tijd'.

Hadden we er al niet veel vertrouwen in dat deze (nep)relatie stand zou houden, het lijkt erop dat Taylor en Tom hun perfect geplande 'zomerliefde' nu tot een groots slotakkoord gaan brengen. De veelbesproken relatie heeft de twee niet echt opgeleverd wat ze wilden - Tom wordt nu gezien als lulletje en Taylor wist de aandacht niet af te leiden van dié onthullende Snapchats van Kim Kardashian - en het is, zo aan het einde van augustus, tijd om de afsluiting te gaan plannen.

Stap één is alvast gezet: het nieuwtje dat Taylor en Tom 'hun eerst grote ruzie hebben gehad' is de wereld ingeslingerd. Us Weekly laat weten dat er 'trouble in paradise' is en dat de sterren elkaar al een tijdje niet hebben gezien. Een 'bron' laat weten:

'They weren't spending as much time together. There was so much going on so it was hard making their schedules work. They were upset they couldn't see each other.'

Tom is inmiddels weer in de huid gekropen van Loki voor de nieuwe Thor-film, terwijl T-Swiffle even niet zoveel om handen heeft. Lastig, lastig:

'Tom is busier than Taylor right now, so it's been hard/ They've had some schedule issues, but things are otherwise fine. They are making it work.'

Ik gok zo dat in september, op een uiterst dramatische en publiekelijke manier, hun break-up de wereld wordt ingeslingerd. Op welke datum gokken jullie?