Toen we twee dagen geleden een preview kregen voorgeschoteld van de Carpool Karaoke van Britney Spears waren we een beetje bezorgd; want snápt Brit het concept van karaoke wel? We zagen hoe de iconische popster playbackte in de auto en tja, da's toch niet echt de bedoeling.

Maar! Gelukkig. De volledige video van Britneys Carpool Karaoke is nu hier en ze ZINGT. Oké, oké, om helemaal eerlijk te zijn; ze zingt én playbackt. Een beetje zoals haar shows dus. Maar hé, we vergeven het haar.

Want och, door deze Carpool Karaoke worden we er nog maar eens aan herinnert dat Britney de liefste (serieus, hoé lief is ze in deze video?!) én eerlijkste ster is die er rondloopt. Zo vertelt ze aan James Corden dat ze eigenlijk geen idee heeft waar Oops! I Did It Again over gaat, verklapt ze dat ze graag nog drie(!) kinderen zou willen hebben, maar vertelt ze ook dat ze niet meer gelooft in het huwelijk of een goede relatie met een man. Ahw. Wat wil je ook met een ex als Justin Timberlake.

Om de goodness compleet te maken komen álle grote hits van Britney langs, zoals Womanizer, Toxic en als hoogtepunt Baby One More Time, waarvoor de zangeres en James zich hullen in die befaamde schoolmeisjes outfit. Heerlijkheid.

Genoeg gezwetst, bekijk Britney Spears' Carpool Karaoke razendsnel hieronder:

youtubeView full post on Youtube