We kunnen Kim haast niet meer zonder Kanye voorstellen en vice versa, maar tóch was er een tidj dat de twee niet samen waren, en het verhaal hoe de twee elkaar vonden, blijft ergens toch leuk.

E! sprakt met Kanye over... nouja, Kanye, inclusief zijn relatie met Kim. We kennen inmiddels het verhaal: ze waren eerst vrienden, maar Kanye was stiekem al verliefd op Kim. Kim trouwde (we weten nog stééds niet waarom) Kris Humphries, maar kwam daar 72 dagen later al op terug. Kim realiseerde dat ze met Kanye moest zijn, ze trouwden, kregen twee kinderen en voilà; we hebben het verhaal.

Maar aan E! vertelde Kanye een detail dat we nog niet zo vaak hebben gehoord.

Kanye gaf aan E! toe dat hij in de periode voor hij met Kim begon te daten, al bedacht hoe hij haar moest versieren, en zijn stinkende best deed 'cool enough' voor haar te zijn. En dus legde hij zich toe op het behalen van succes, op alle gebieden.

Clothing, Hair, Hairstyle, Coat, Collar, Dress, Shirt, Outerwear, Dress shirt, Formal wear, pinterest

'Her [spirit] was there even before she was my girlfriend,' zegt Kanye. 'I would do these performances and hope that she would see me in my cool outfit and think that I would be cool enough to be her boyfriend.'

Awh. Celebrities: ze zijn toch nét als ons.

Jaren later werden Kim en Kanye dan toch eindelijk Kimye en eerlijk - hoe leuk of niet leuk je ze ook vindt, dit verhaal is toch wel schattig.

Van: ELLE US