Britney Spears klapte uit de school over haar viral gaande Carpool Karaoke-sessie met James Corden vorige week en laat weten dat de historische dag niet alleen lachen en gieren (en unicorn kisses en slaying op Toxic was, al cruisend door Los Angeles. Het was ook een beetje vreemd.

In een radio-interview met KTU 103.5 FM's Cubby & Carolina Bermudez, was de superster super eerlijk over de realiteit van filmen in een auto vol camera's terwijl je door de stad rijdt.

'It was a little awkward, like, driving by grocery stores,' liet ze weten. 'People walk by and there are like 18 cameras around us. This is just so awkward.'

Maar ze liet óók weten dat James Corden — die voor de gelegenheid een schoolmeisjesoutfit en een blonde pruik met twee vlechtjes uit de kast had getrokken — twee nummers wilde zingen waar Britney al jaren moe van is: Baby One More Time en Oops!... I Did It Again.

'Oh, my God, and he kept playing them,' aldus Brit. 'He put a wig on for it. Yeah, I totally went along with it.'

Maar over het algemeen had de zangeres een fantastische tijd in de auto van James, laat daar geen misverstanden over bestaan. En vindt ze hem vooral een grote knuffelbeer die ze de hele tijd wil knuffelen.

'The guy was incredibly sweet. I had no idea he has kids, he's a teddy bear. I was like, 'I just want to hug you right now.'

Hmm... Een knuffelmarathon in plaats van een karaokesessie, misschien voelt NBC hier best iets voor.

En dan nu nog één keer in de herhaling: de Carpool Karaoke-sessie in kwestie. Sorry Brit, we did it again.

youtubeView full post on Youtube
Van: Cosmopolitan US