Dé Harry Potter-tentoonstelling komt naar Nederland

​Mede-fans opgelet!

Meest gelezen

Heb je, net als ik, ook al het nieuwste Harry Potter-boek verslonden? En denk je er serieus aan om een ticket naar Londen te boeken, alleen al voor die theatervoorstelling? Ha! Welkom mede-Potter-fan. Ik heb heerlijk nieuws voor je.

Want wat is zojuist bekend gemaakt? Jawel, Harry Potter-tentoonstelling komt naar Nederland! Jeweetwel, die tentoonstelling die sinds de wereldpremière in Chicago al meer dan vier miljoen bezoekers heeft opgeleverd. Die tentoonstelling waar je bij aankomst wordt ingedeeld bij Griffoendor, Huffelpuf, Ravenklauw of Zwadderich. Die tentoonstelling waarbij de échte props uit de film te zien zijn. JA DIE! Die is in 2017 gewoon in Nederland te bezoeken.

Advertisement - Continue Reading Below

Harry Potter: The Exhibition strijkt vanaf 11 februari tot en met 30 juni 2017 neer in Utrecht. Als bezoeker maak je tijdens de tentoonstelling een reis door de verschillende favoriete scènes uit de Harry Potter-films en word je bij binnenkomst dus in een Zweinstein-huis ingedeeld. Zodra je binnen bent kun je Zwerkbal spelen(!), kruidenthee trekken en in Hagrids hut rondsnuffelen. De tentoonstelling bevat daarnaast decors van de meest populaire locaties en de kleding die oa Emma Watson en Daniel Radcliffe in de films hebben gedragen. Geniessen, kortom.

Meest gelezen

Harry Potter The Exhibitionbeslaat maar liefst 1400 vierkante meter en opent naast de CineMec in Utrecht. Wees er wel snel bij, want de tickets gaan deze vrijdag 16 september, vanaf 10.00 uur stipt, al in de voorverkoop. Zie je daar Potter-fans!

Enne, bekijk hieronder alvast wat je staat te wachten: