Heb je, net als ik, ook al het nieuwste Harry Potter-boek verslonden? En denk je er serieus aan om een ticket naar Londen te boeken, alleen al voor die theatervoorstelling? Ha! Welkom mede-Potter-fan. Ik heb heerlijk nieuws voor je.

Want wat staat je dit weekend te wachten? Jawel, Harry Potter-tentoonstelling opent morgen in Utrecht! Jeweetwel, die tentoonstelling die sinds de wereldpremière in Chicago al meer dan vier miljoen bezoekers heeft opgeleverd. Die tentoonstelling waar je bij aankomst wordt ingedeeld bij Griffoendor, Huffelpuf, Ravenklauw of Zwadderich. Die tentoonstelling waarbij de échte props uit de film te zien zijn. JA DIE! Die is vanaf dit weekend gewoon exclusief in Nederland te bezoeken.

Harry Potter: The Exhibition

Harry Potter: The Exhibition strijkt vanaf morgen, 11 februari, tot en met 30 juni 2017 neer in Utrecht. Als bezoeker maak je tijdens de tentoonstelling een reis door de verschillende favoriete scènes uit de Harry Potter-films en word je bij binnenkomst dus in een Zweinstein-huis ingedeeld. Zodra je binnen bent kun je Zwerkbal spelen(!), kruidenthee trekken en in Hagrids hut rondsnuffelen. De tentoonstelling bevat daarnaast decors van de populairste locaties en de kleding die oa Emma Watson en Daniel Radcliffe in de films hebben gedragen. Geniessen, kortom.

Harry Potter The Exhibition beslaat maar liefst 1400 vierkante meter en opent naast de CineMec in Utrecht. Wees er wel snel bij, want de tickets gaan hard. Zie je daar Potter-fans!

Enne, hou ELLE's Instagram morgen in de gaten, want daar doen wij verslag van de tentoonstelling én zie je ons onderonsje met Oliver en James Phelps - aka de Wemel-tweeling - die voor de opening in Nederland zijn, langskomen.

Bekijk hieronder alvast wat je staat te wachten:

youtubeView full post on Youtube