Update 17.30 uur:

De gezamelijke advocaat van Angelina Jolie en Brad Pitt, Robert Offer, heeft zojuist een statement de deur uit gedaan. Hij laat weten:

'Angelina has filed for dissolution of the marriage. This decision was made for the health of the family. She will not be commenting, and asks that the family be given its privacy at this time.'

16.50 uur:

Zojuist bekend gemaakt door TMZ: Angelina Jolie en Brad Pitt gaan scheiden. Volgens de website heeft Angelina Jolie gisteren de scheidingspapieren ingediend bij de rechter. Ze vraagt om de volledige lichamelijke (maar niet juridische) voogdij van hun zes gezamelijke kinderen, maar wil wel dat Brad bezoekrechten krijgt. Ze heeft in de papieren aangegeven dat ze op 15 september 2016 officieel uit elkaar zijn gegaan.

Angelina Jolie wordt bijgestaan door de befaamde Hollywood-scheidingsadvocaat Laura Wasser en vraagt niet om geld van haar ex. De reden van de scheiding zou zijn dat Angelina Jolie het niet eens is met Brads opvoedmethodes en dat ze 'door zijn opvoedwijze enorm is aangedaan'. Ook gaat het gerucht dat Brad een affaire zou hebben gehad met actrice Marion Cotillard.

Brad Pitt en Angelina Jolie waren sinds 2004 samen en in 2014 stapten ze in het huwelijksbootje. De twee hebben zes geadopteerde en biologische kinderen samen: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh en de tweeling Knox en Vivienne.

Toen Angelina Jolie en Brad Pitt deze film samen maakten kónden we al weten dat er iets niet helemaal goed zat... >