Wat een horrorverhaal. Vannacht kwam Kim Kardashian in haar hotelkamer in Parijs aan, en niet veel later stormden er vijf gemaskerde mannen die verkleed waren als politie binnen met wapens. Er werden peperdure juwelen van de realityster gestolen, en man Kanye West brak meteen zijn concert in New York af toen-ie het nieuws doorkreeg.

Vanochtend was er nog niet zoveel bekend over de gewapende overval, maar nu druppelen er nieuwe en zeer enge details binnen. Het laatste nieuws op een rij.

People laat weten dat het om vijf gawapende mannen met maskers ging, die langs de beveiliging - die ook onder schot werden gehouden - van het beroemde celebrityhotel L'hôtel de Pourtalès wisten te komen. Het hotel is geliefd bij beroemdheden als Leonardo DiCaprio, omdat het zeer privé ligt en staat dan ook wel bekend als de 'No Address France'. Het hotel is zo privé, omdat ze niet adverteren en achter grote mysterieuze deuren liggen. Dat zal helaas na dit incident wel veranderen:

Window, Architecture, Facade, Building, Door, Town, Street, Street fashion, Pedestrian, Jacket, pinterest
L'hôtel de Pourtalès//Getty Images

De politie laat aan Le Parisien weten dat Kim Kardashian in de vroege ochtend overvallen en vastgebonden is de badkamer. Er werd tape om haar handen en voeten gewikkeld, en vervolgens stalen de mannen in ski-maskers een sieradendoos waar juwelen inzaten met een waarde van $6,7 miljoen en een ring van $4 miljoen. Nu kostte de verlovingsring die Kanye voor Kim kocht $ 4 miljoen, dus wij gokken zo dat het om deze gaat:

Finger, Wrist, Nail, Jewellery, Ring, Fashion, Pattern, Body jewelry, Engagement ring, Wedding ring, pinterest
Getty Images

Eén van Kims tassen, twee mobiele telefoons en 1000 euro zouden ook gestolen zijn uit de kamer.

E! News, de zender waar Keeping Up With The Kardashians op wordt uitgezonden, laat weten dat terwijl de overval plaatsvond, Kim Kardashian onder schot werd gehouden en smeekte om haar leven:

'She begged for them to let her live and said she has babies at home. Then they wrapped her mouth in tape and put her in the bathtub. She thought they were for sure going to kill her.'

Afschuwelijk.

Toen de mannen weg waren wist Kim zichzelf los te wringen en lichtte moeder Kris en zussen Kourtney en Kendall in, die zich toen naar het hotel haastten. Een bron laat aan People weten dat Kim 'in shock is, maar lichamelijk in orde'. Ze is vanochtend meteen op een privéjet gestapt en naar huis gevlogen.