De enge overval op Kim Kardashian in Parijs is inmiddels al dik een week geleden, maar iedere dag druppelt er nog niets binnen over de nasleep van het voorval.

Khloé Kardashian liet eergisteren nog weten dat het 'niet zo goed gaat met haar zus' en dat de hele familie hun social media-plan onder handen gaat nemen. Als je zoveel post over je privéleven, ben je immers een makkelijke(re) prooi voor mensen die kwaad in de zin hebben.

Kim Kardashian heeft sinds de overval niets meer gespot op haar social media-kanalen - iets wat haar zeker een miljoen dollar gaat kosten - maar keerde gisteravond even low-key terug op Twitter. Om... een stel mensen die ze volgt te verwijderen.

Text, Facial expression, Font, Azure, Parallel, Conversation, Screenshot, Graphics, Media, Web page, pinterest

Kim volgt niet veel mensen op Twitter, maar ging gisteravond ging ze plots van 121 naar 108. Wie de 13 twittergebruikers zijn die rigoureus zijn ontvolgd? Daar zijn noeste speurders vast as we speak naar aan het zoeken.

KIM GAAT IN THERAPIE

Kim Kardashian heeft daarnaast nog meer appearances afgezegd. Zo zou ze voor haar verjaardag op 21 oktober naar haar vaste Hakkasan-nachtclub in Las Vegas gaan - ze krijgt een miljoen van de club voor vier verschijningen per jaar -, maar heeft volgens insiders moeten cancellen omdat ze in 'intensieve therapie gaat'. Schijnbaar heeft Kim last van paniekaanvallen en doemen er steeds nare herinneringen van de overval op. Een bron vertelt aan E! News:

'Kim is very paranoid still when she is alone. She has been having flashbacks and hasn't been sleeping well. Her security is always around her now.'