Miranda Kerr kreeg afgelopen vrijdag de schrik van haar leven. Er vond een gewelddadige schiet- en steekpartij plaats bij haar huis in Malibu.

Wat wil het geval volgens TMZ: een inbreker probeerde het huis binnen te komen door over het hek heen te klimmen en een beveiliger in zijn ogen te steken. De beveiliger wist op zijn beurt desondanks een aantal keer te schieten op de indringer en beiden moesten vervolgens met zwaar letsel naar het ziekenhuis worden afgevoerd.

'Deputies responded to a shots fired call in Malibu. They discovered a security guard had been involved in a physical altercation with an intruder,' heeft de politie van Los Angeles aan DailyMail.com laten weten. 'The intruder was shot four times and is in a critical condition.'

De Weekend Sunrise weet te melden dat buren van Miranda vermoeden dat de inbreker een dakloze man was. Diezelfde buren kwamen ook in actie op de gewonde security guard te helpen. 'The man, after he was shot, still held the knife and was going after
the security man so my guy kicked the knife out of the perpetrator's
hands,'
vertelde buurman Jerry aan Los Angeles TV-station CBS2.

De inbreker en de security verkeren echter beide niet in levensgevaar, zo meldt de politie. Groot geluk bij een ongeluk: Miranda Kerr en haar zoontje Flynn, die ze vijf jaar geleden van toenmalige liefde Orlando Bloom kreeg (inmiddels is ze verloofd met Snapchat-oprichter Evan Spiegel), waren op het moment van het incident niet thuis.

Het nieuws komt kort na de gewelddadige overval op Kim Kardashian in haar hotelkamer in Parijs. Laten we hopen dat het nu wel even klaar is met deze levensgevaarlijke praktijken in celeb-ville.

De Los Angeles Sheriff's Department deelde deze foto op Twitter van wat later blijkt de reddingsactie van Miranda's security guard via een helikopter:

xView full post on X

Toen alles nog rustig was op Miranda's grondgebied: