5 manieren waarop de Super Maan van nu je leven gaat beïnvloeden

Maak je borst maar nat...​

Meest gelezen

Je hebt de afgelopen dagen - en vooral zondag - misschien wel gemerkt dat de maan prachtig was. Groot, vol, enorm verlicht. Welnu, dat heb je goed gezien, want we hebben momenteel te maken met de 'Aries supermoon' (de Super Maan in Ram).

Dit betekent dat de maan afgelopen zondag op het dichts mogelijke punt bij de aarde was, waardoor het er veel groter uitziet dan normaal; wel 30 procent!

Of je er nu in gelooft of niet, elke volle maan heeft volgens velen een werking op onze gesteldheid, zo kunnen best wat mensen moeilijk slapen als het volle maan is. Deze Super Maan in Ram zorgt ook voor aardig wat veranderingen (horoscoop-haters, klik nu weg).

Advertisement - Continue Reading Below

Astrologisch gezien verscheen de Super Maan afgelopen weekend in Ram, wat voor een enthousiaste, actieve en outgoing energie moet zorgen. Al die avontuurlijke gevoelens komen dus gegarandeerd snel jouw kant op, aldus astrologen.

Er komen nog wat Super Manen aan, op 14 november 2016 rond 15.52 uur en op 14 december 2016 rond 02.05 uur. Dit zijn de mogelijkheden die je dat volgens de astrologen de komende tijd gaan geven:

Aries supermoon
Aries supermoon
Meest gelezen

1. Dit is hét moment om verder te komen op je werk: nieuwe mogelijkheden komen jouw kant op, op een manier die eerst nog niet mogelijk was.

2. Dit is de perfecte tijd om tot actie over te gaan: de shift van de maan ontsteekt een vlam in mensen, dus stop met dat uitstellen en DOE.

3. Het is tijd om te helen: of het nu om lichamelijke of metale wonden gaan, gebruik deze extra energie om aan jezelf te werken.

4. Stap uit slechte relaties: het is ook tijd om iedereen die je terughoudt voorgoed de rug toe te keren. En dan niet alleen door ze te verwijderen van social media.

5. Let op je ego: Rammen kun je heel erg eigenwijs maken en een beetje zelfgeobsedeerd. Zorg ervoor dat je één vriend hebt die je weer op je plaats kan zetten als je het een beetje te bont maakt.

Bron: Elle UK