Kim Kardashian deed het even rustig aan sinds de traumatische overval waar ze in Parijs, tijdens fashion week, het slachtoffer van was. Maar nu, bijna een maand na de gunpoint-nachtmerrie, weet een bron aan People te vertellen dat 'her outlook on life more positive' lijkt en dat 'she has calmed down a lot since her robbery.'

Waarvan akte. Dinsdagavond maakte Kim haar eerste publieke appearance, tijdens Kanye Wests concert bij The Forum in Los Angeles. Ze werd backstage gespot, rijdend op een golfkarretje samen met haar eega, volledig in het zwart gekleed en met opvallend weinig make-up.

Ze werd vergezeld door 'ongeveer een dozijn' bodyguards, zo weet Entertainment Tonight te melden. Zus Kourtney en hun goede vriend Jonathan Cheban waren ook van de partij. Evenals een camera-crew, wat lijkt te betekenen dat Kim nu dan ook weer het filmen voor realityserie Keeping Up With The Kardashians heeft opgepakt. Maar een bron weet ET te vertellen dat dat nog niet het geval is.

xView full post on X

Ook gisteravond toog Kim opnieuw naar de concert-venue om Kanye te supporten. Kim lijkt haar leven dus rustig aan weer op te pakken en dat is good for her. Overigens is Kanye's concertreeks niet de eerste gelegenheid waarbij ze zichzelf onder de mensen begeeft. Afgelopen maandag werd ze al gespot toen ze een frozen yoghurt ging halen met Cheban in Los Angeles. Toen gekleed in een oversized witte hoodie, fluffy slippers en - eveneens - voor Kardashian-begrippen weinig make-up.

Vlak voor de overval leek Kim al een nieuwe weg in te slaan op maquillagevlak. We gaan het zien of ze de make-upkwasten slechts een vakantie geeft of dat ze ze voorgoed de laan uit heeft gestuurd. Eerder werd al bekend dat Kim het roer - en vooral haar voorkomen op social media - volledig om wil gaan gooien, nu ze zich beseft heeft dat ze veel te veel van zichzelf liet zien.

Van: Harper's BAZAAR US