'Draw me like one of your French girls.'

Geef toe, je hebt vast wel eens gefantaseerd over een romantisch eentweetje met Leonardo DiCaprio zoals Rose/Kate daar had, naakt op de bank voor haar kunstenaar Jack. (Dat kort daarop zinkende schip voor the sake of romance even buiten beschouwing latend...)

via GIPHY

Die hard Leo-fans moeten weten dat het nu dus hartstikke mogelijk is om met 'm te daten IRL. Je hoeft er geen Victoria's Secret-model voor te zijn (of bikinimodel voor welk merk dan ook) en niet naakt op een bank te liggen. Wel kost het je vijf Britse pond (ongeveer € 5,55) en een reis naar Edinburgh.

Leggen we even uit:

De Oscar-winnaar is van plan het non-profit restaurant genaamd Home in Edinburgh te bezoeken op 17 november en zoekt daarvoor nog een date. Wie 5 pond doneert voor een maaltijd voor een dakloze zit automatisch in de running voor een date met Leo. Goed doen en tegelijkertijd de droomdate van je leven winnen dus.

Saillant detail: de gelukkige winnaar krijgt ook een overnachting en diner voor twee in The George Hotel aangeboden en een eersteklas ticket voor binnenlandse reisjes in Schotland. Voor, you know, wanneer de vonk met Leo overslaat en jullie een dagtripje naar het zonnige Isle of Skye willen maken.

Clothing, Coat, Collar, Dress shirt, Sleeve, Facial hair, Shirt, Outerwear, Style, Suit, pinterest

Hier lees je hoe je meedoet. Vandaag is de laatste dag waarop je kunt deelnemen.

Onthoud: never let go. (Oh en vergeet niet zondag naar Leonardo's documentaire te kijken op National Geographic. Heb je alvast wat gespreksvoer.)

Van: ELLE UK