Prins Harry is van de markt! Althans, als we de Britse tabloids mogen geloven. En dat doen we in dit geval graag, want wát een knap stel is dit.

Harry's vermeende nieuwe liefje? Meghan Markle, aka Rachel Zane, de knappe advocate uit de populaire Netflix-serie Suits.

giphyView full post on Giphy

De twee zouden elkaar hebben leren kennen in Toronto, tijdens de lancering van de Invictus Games aldaar, een wedstrijd voor veteranen waar Prins Harry de bedenker van is. En later zou Meghan meerdere keren Londen hebben bezocht en Prins Harry - volgens de oplettende kijkers - zijn gaan volgen op social media.

Maar er is meer 'bewijs'. De 35-jarige actrice deelde een foto op Instagram van Buckingham Palace, waar ze vrienden van Harry zou hebben ontmoet én werd gezien in het royal-tribunevak tijdens de afgelopen editie van Wimbledon.

Eyewear, Glasses, Arm, Vision care, Sunglasses, Hat, Fashion accessory, Goggles, Street fashion, Cool, pinterest
WireImage
Meghan Markle tijdens Wimbledon 2016

De twee hebben bovendien veel gemeen. Beiden zetten zich in voor goede doelen. Prins Harry verbleef oa drie weken in Malawi om mee te werken aan de verhuizing van 250 olifanten. Meghan is ambassadrice bij de Verenigde Naties voor gelijke rechten voor vrouwen en bezocht daarvoor in Ghana onder andere een vluchtelingenkamp. Ook gaf ze een speech tijdens de UN Women 2015, die je hier terug kunt kijken.

'Tot over zijn over verliefd,' koppen diverse media over de 32-jarige Harry. En: 'gelukkiger dan ooit'. Een bron weet aan Sunday Express te melden dat 'ze de tijd nemen om van elkaars gezelschap te genieten'. En er een duidelijke chemie is tussen de twee'.

Helaas doen de woordvoerders van Kensington Palace (nog) geen uitspraken over de vermeende relatie van de jongere broer van kroonprins William. Aan Us Weekly lieten ze duidelijk weten géén uitspraken te doen over het privéleven van Harry.

In een eerder interview met de Sunday Times liet Prins Harry weten te willen wachten met het naar buiten brengen van een eventuele relatie, totdat zeker is dat hij en een eventuele date serieus zijn met elkaar. 'Want een invasie in haar privéleven gaat ongetwijfeld gebeuren.'

Prins Harry had eerder relaties met blondines Chelsy Davy en Cressida Bonas. Meghan scheidde in 2013 van filmproducent Trevor Engelson.