Wekenlang had ze fans en vrienden warm gemaakt voor wat komen zou op 31 oktober met subtiele hints. Alles om hét onthullingsmoment gisteravond – de onthulling van haar jaarlijks veelbesproken Halloween-outfit – extra sjeu te geven. En daar komt-ie. Heidi verscheen als zichzelf. Maal zes. Het model verscheen op de loper van haar eigen fuif met een legertje klonen van zichzelf.

Thigh, Beauty, Fashion, Youth, Blond, Long hair, Fashion model, Boot, Model, Knee-high boot, pinterest

Je hoeft geen fan of kenner te zijn om te zien wie de echte Heidi is, maar het team heeft haar best gedaan om de squad-leden er zo overtuigend mogelijk uit te laten zien. En na de make-over-hel die ze vorig jaar ongetwijfeld heeft moeten doorstaan om er zo uit te zien, had het model wel even een Halloween-break verdiend.

Voor wie het (ieder jaar) mist: Heidi Klum is al ruim 15 jaar de Sinterklaas van Halloween. Ze dropt hints en teasers, bouwt – in Amerika althans – de Halloween-spanning flink op, tot het grote feest daar is. Geen enkele celeb heeft haar, wat feest én outfits betreft, tot nu toe kunnen evenaren. Als we onze collega's in de VS mogen geloven. En dat doen we natuurlijk.

Maar heeft ze zichzelf ook dit jaar kunnen overtreffen? Anders is ze zó goed in het niet lijken op zichzelf. Dit jaar echter proeven we wat teleurstelling bij onze vrienden aan de andere kant van de wereld.

instagramView full post on Instagram

Sterker nog, een snelle Harry wees het web meteen op het feit dat Heidi niet de eerste was met het kloon-idee. Beyoncé was haar járen voor: met 300(!) lookalikes. Geen schamele zes.

Afijn, de teleurstelling daarginds even daargelaten: het is wel leuk om te zien hoe deze squad werd gecreëerd:

'Happy Halloween, everyone!' Jubelde Heidi gisteren in deze Instagram-video. 'It's that time of the year again! So let's get this party started.' *Kiss*

Ze dropte wat video's waarbij het leek alsof ze úren in de make-up zat:

Dit wordt het beste kostuum ooit, voorspelde make-upartist Mike Marino:

Schoenen voor iedereen!

En pruiken voor iedereen:

En laten we de valse wimpers niet vergeten:

Het resultaat van de achterkant:

En de voorkant. Geinig is het wel. Maar de kostuum-award van 2016 gaat wat ons betreft nog steeds naar Kylie Jenner.

Mouth, Pink, Thigh, Blond, Beauty, Fashion, Long hair, Youth, Fashion model, Abdomen, pinterest
Getty Images

Volg ELLE op Instagram!

Bron: Hearst Editorial

Van: Cosmopolitan US