Dit jaar loopt Bella Hadid naast grote zus Gigi in de nieuwste show van Victoria's Secret, die dit keer in Parijs wordt gehouden.

Op 30 november wordt het jaarlijkse lingeriefestijn opgenomen in de Franse hoofdstad – en op 5 december is-ie op de Amerikaanse tv te zien – en talloze grote namen doen uiteraard weer mee.

Bella kreeg onlangs haar 'wings' aangemeten. People mocht erbij zijn, en schoot foto's van Bella Hadids allereerste Victoria's Secret-outfit, die toch wel errug mooi is, ondanks dat Bella zichzelf als discobal bestempeld:

'I look like a disco ball. It's so beautiful and shiny.'

instagramView full post on Instagram

Bella Hadid loopt naast namen als Adriana Lima, Lily Aldridge, Jasmine Tookes, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell en Taylor Hill, en kan niet geloven dat ze nu ook bij de Victoria's Secret-familie hoort. Aan People vertelt ze over de twee looks die ze gaat dragen in de show:

'I'm, like, dying. It's unreal. And they're so beautiful. I think the long train is really dramatic and beautiful. I'm really hoping I don't step on it.'

KEERT CARA TERUG?

Nog meer heet nieuws over Victoria's Secret, want Cara Delevingne keert misschien terug voor het merk. Het zit zo.

De Britse tabloidkrant The Sun plaatste een artikel waarin ze claimden dat Cara niet meer door Victoria's Secret is teruggevraagd, omdat ze haar te 'bloated' hadden gevonden. Grote onzin natuurlijk, dus Edward Razek, hoofd marketing van het lingeriemerk, schreef een brief aan de Britse, die Cara vervolgens doorplaatste op Instagram.

Naast het feit dat Razek de geruchten als onwaar afdoet, nodigt hij haar meteen ook uit voor de aanstaande show in Parijs. Waarvoor ze niet eens auditie hoeft te doen:

Zal ze het aanbod gaan aannemen? Laten we het hopen.

Human, Shoe, Human leg, Fashion show, Pink, Fashion model, Dress, Style, Runway, Fashion accessory, pinterest
Getty Images

Deze Angel mag de Fantasy Bra dragen dit jaar >