Het waren een paar bewogen weken voor Meghan Markle. Toen kort geleden bekend werd dat de Suits-actrice aan het daten was met Prins Harry ontstond er een ware mediastorm. Die afgelopen week zelfs zo erg werd dat Harry iets buiten de koninklijke boeken besloot te doen en via een persbericht de media verzocht op de houden met het lastig vallen van zijn nieuwe vriendin en haar vrienden en familie:

xView full post on X

Daarmee was de relatie van de twee meteen bevestigd, en kon het speculeren stoppen. Toch was het Meghan Markle niet in de koude kleren gaan zitten en nu laten bronnen weten dat de actrice aan de Suits-makers heeft gevraagd of ze even een break mag nemen van het filmen.

Tijd om de boel even te ontvluchten. En dus sprong Megan op het vliegtuig van Canada naar Londen om bij haar nieuwe vlam te zijn. Ze werd gisteren op de kiek gezet bij Kensington Palace - waar Harry woont - terwijl ze boodschappen naar binnen bracht.

Bronnen laten aan Page Six weten dat Meghan en Harry de komende tijd met advocaten zullen praten over hoe ze de media in toom kunnen houden. Verder zullen ze maar even kort wat tijd samen doorbrengen, want volgens insiders hebben ze beiden een druk schema. Aan Us Weekly:

'Meghan was able to find time to visit Harry. It won't be a long visit as they both have packed schedules, but they're always so happy to be together.'

15 razend interessante weetjes over Prins Harry's nieuwe vriendin >