Prins Harry bevestigde op 8 november zijn relatie met Meghan Markle in een smeekmede aan de media om haar en haar familie met rust te laten. Sindsdien had fervent social media'er Meghan niets meer gepost op Instagram. Tot nu.

De actrice besloot afgelopen weekend haar stilte te verbreken en postte een quote van Ghandi, met een link naar haar website The Tig, én haar avondmaal op Instagram. Zeer belangrijke zaken om te delen immers:

instagramView full post on Instagram

Onder de quote bedankte Meghan Markle een stel vrienden voor hun 'steun' de afgelopen jaren - wellicht een kleine knipoog naar de media-plaag waar haar familie en vrienden onder geleden hebben de afgelopen tijd - en bij het kiekje van haar diner, laat de actrice weten dat seizoen 6 van Suits op de band staat. Heeft ze dus genoeg tijd om weer terug naar Londen te vliegen.

Twee weken geleden bracht de 35-jarige Meghan nog een bezoekje aan de Britse hoofdstad om even bij vriend Prins Harry te zijn. Ze heeft volgens bronnen toen ook Kate Middleton, Prins William en Prins Charles ontmoet.

Voelen wij daar een royal wedding aankomen...?

15 dingen die je vást nog niet wist over Meghan Markle >