Het spektakel van het jaar: de Victoria's Secret Show. Dit jaar verhuist de hele boel van Amerika naar Parijs en maken Romee Strijd, Gigi Hadid en Bella Hadid zich op om volgende week, 30 november 2016, over de inmiddels befaamde catwalk in de Franse hoofdstad te lopen.

De foto's vind je de volgende ochtend hier op de site, maar het is wel zo leuk om een en ander op televisie te zien. En daar hoeven fans en liefhebbers dit jaar niet zo lang op te wachten.

Human leg, Amber, Thigh, Abdomen, Trunk, Fashion, Beauty, Undergarment, Lingerie, Dancer, pinterest

De Victoria's Secret Show 2016 wordt tegelijkertijd met de wereldpremière in de Verenigde Staten uitgezonden in Nederland. Wat betekent dat je op dinsdag 6 december om 4.00 uur 's ochtends - yikes - met een goede pot koffie voor de tv moet plaatsnemen. Toch een beetje teveel van het goede? Die avond is om 22.30 uur op Net5 de herhaling te zien.

Wat je kunt verwachten? Talloze grote namen als Gigi Hadid, Romee Strijd, Bella Hadid, Kendall Jenner, Behati Prinsloo en Adriana Lima die in minuscule outfits en enorme vleugels over de catwalk paraderen. En dat terwijl wij ons opmaken voor de uitbundige kerstdiners. Tja, puik gevoel voor timing, zeggen we dan maar. Daarnaast zijn er optredens van Bruno Mars, Lady Gaga en The Weeknd.

Dit zijn alle nieuwkomers die je tijdens de Victoria's Secret Show in Parijs gaat zien >

Dit zijn alle Victoria's Secret Angels die je dit jaar zult zien >