Tot grote vreugde van talloze fans verscheen afgelopen week dan eindelijk (EINDELIJK) het zesde seizoen van Pretty Little Liars op Netflix. Als je de drang om de afleveringen alvast ergens anders te kijken hebt kunnen weerstaan, dan staat je héél wat spannends te wachten...

Maar er is meer. Netflix was namelijk in een vrijgevige bui - het zal wel aan de tijd van het jaar liggen - en slingerde er nog eens 38(!) nieuwe titels op. De leukste op een rij:

Dit kun je vanaf nu op Netflix zien:

- Chelsea (79 afleveringen): de talkshow van Chelsea Handler is een ware must. Eén van de grappigste vrouwen op aarde geeft haar ongezouten mening over Trump, 'lunatic' Angelina Jolie en hedendaagse zaken. Gaat dat zien.

- Shooter (season 1, aflevering 1): nieuwe, spannende serie met knapperd Ryan Phillippe. Need we say more?

- Lovesick (2 seizoenen): Dylan komt erachter dat-ie chlamydia heeft en moet vervolgens al zijn bedpartners in gaan lichten. Yikes. Dit zorgt uiteraard voor heerlijk ongemakkelijke situaties en rare wendingen.

- The Vampire Diaries (6 seizoenen): knappe mensen als vampieren, die stomende romances met elkaar hebben? Eh, ja graag.

- Crazy Ex-Girlfriend (seizoen 1 + seizoen 2 tot aflevering 5): Rebecca is een succesvolle advocate in New York en afgestudeerd van Harvard én Yale, maar mist toch iets in haar leven. Ze besluit daarom te verhuizen naar Californië om haar ex Josh te veroveren, haar eerste liefde die ze ontmoette tijdens een zomerkamp. Ze is nooit vergeten hoe hij haar aan het einde van zomerkamp aan de kant zette en wil 'm terug. Ze vliegt naar Los Angeles, fixt daar een baan bij een ander advocatenbedrijf, koopt een huis en... legt het aan met Josh' beste vriend Greg om weer dichter bij hem te komen. Voer voor chaos en hilarische momenten.

- Global Waste: The Scandal of Food Waste: een aangrijpende documentaire over voedselverspilling die eigenlijk iedereen moet hebben gezien. Gooi je daarna nooit meer zomaar iets weg.

MERRY CHRISTMAS!

Netflix verwent ons nog meer en heeft ook kersverse kersttitels - ja ja, het komt er weer aan - toegevoegd. Vanaf nu kun je je helemaal onderdompelen in de kerstsfeer met Jingle All The Way en A Christmas Carol. Heerlijk.

De hele lijst met nieuwe titels zien? Die vind je op netflix-nederland.nl.