Arme Kanye. De rapper werd een paar dagen geleden opgenomen in het ziekenhuis wegens extreme stress en een slaaptekort, maar TMZ laat weten dat het veel erger is dan gedacht. Volgens de website heeft de rapper een psychose gehad, die werd getriggerd door alle werkprojecten waarin-ie zich had gestort.

Ook verklaren bronnen aan de Daily Mail dat Kanye het gedurende deze tijd van het jaar altijd erg moeilijk heeft met de dood van zijn moeder, Donda West. Ze overleed op 10 november 2007, na een plastische chirurgie-operatie die fout ging. Eerder dit jaar vertelde Kanye West nog in een interview dat hij zich verantwoordelijk voelt voor haar dood:

'If I had never moved to LA she'd be alive. I don't want to go far into it because it will bring me to tears.'

De bron laat aan de Daily Mail weten over Kanye:

'Any time around the holidays is tough for him, he is an only child. But he was very close to his mom, so this time of year... it's really difficult. Then on top of it, everything that happened with Kim in Paris, the build up to it is a lot, it's a lot of pressure. Kanye is highly sensitive and highly protective of certain things which doesn't help.'

THANKSGIVING IN HET ZIEKENHUIS

Kanye West heeft gisteren dan ook Thanksgiving in het ziekenhuis moeten vieren, met Kim Kardashian aan zijn zijde. De rest van de familie zou ook bij Kanye zijn geweest, wat ook verklaart waarom er vooral Thanksgiving-throwback-foto's gedeeld werden op Instagram door de Kardashians en Jenners:

instagramView full post on Instagram

Volgens insiders zal de rapper nog wel even in het ziekenhuis moeten blijven.

Intussen kwam wel deze, ehm, aparte Yeezy Season 3-shoot met Kim en Khloé Kardashian in de hoofdrol uit >