Zijn schoonzusje Kendall Jenner deed gisteravond, bij de Victoria's Secret-show, al uit de doeken dat 'everyone's doing ok, just praying', en vandaag blijkt inderdaad dat Kanye West is ontslagen uit het ziekenhuis in Los Angeles, waar hij eind vorige week werd opgenomen met psychische problemen.

Volgens bronnen was Kanye oververmoeid, maar anderen wisten de tabloids te vertellen dat er eerder sprake was van een depressie, ja zelfs een psychose en paranoia. Iets waar hij al langere tijd last van zou hebben, maar wat verergerd zou zijn door het gemis van zijn overleden moeder (wiens sterfdag in november was).

TMZ weet te melden dat de 39-jarige rapper nu weer thuis is bij Kim en kids. Kim Kardashian week overigens geen moment van zijn zijde toen hij in het ziekenhuis lag, zo berichtten de media afgelopen week. Kanye's persoonlijke dokter houdt hem thuis goed in de gaten, want volgens TMZ heeft hij nog steeds psychologische en medische behandelingen nodig.

Het wachten is nu op Kanye's eerste bericht op Twitter. Net zoals de wereld sinds die vreselijke overval in Parijs wacht op Kims eerste post op Instagram. Maar misschien is dat wachten op iets dat nooit meer gaat komen en heeft Kimye social media nu voorgoed afgeschreven. We gaan het zien.

Zien: alle looks van Kendall en co tijdens dé Victoria's Secret-show gisteravond >