Zelfs een prins met een knappe celebrity als vriendin kan nog een beetje starstruck zijn, jawel! Prins Harry bewees het gisteren op Barbados, waar hij superster Rihanna ontmoette.

Beide zijn op Rihanna's geboorte-eiland voor de viering dat Barbados dit jaar vijftig jaar onafhankelijk is. Bij een diner schudde Harry voor het eerst de hand van de zangeres. Hoewel het een formeel moment was, spreekt de glimlach van Harry boekdelen.

xView full post on X

Rihanna leek in eerste instantie minder onder de indruk:

Maar later op de avond, tijdens een concert, werden de twee naast elkaar gezet en leek Prins Harry zijn grappenkanon op Rihanna te hebben gericht.

Fashion, Runway, Fashion design, Fashion show, Fashion model, Sandal, One-piece garment, High heels, Makeover, Haute couture, pinterest
WireImage
Footwear, Leg, Trousers, Outerwear, Dress shirt, Coat, Suit, Blazer, Tie, Suit trousers, pinterest
WireImage
Leg, Fashion, Sitting, Conversation, One-piece garment, Suit trousers, Fashion design, Sandal, Day dress, pinterest
WireImage

Oh, wat we ervoor over zouden hebben om te horen wat hier zoal gezegd werd...

Overigens is er ook serieus nieuws over de roodharige prins vandaag: er komt een documentaire over hem uit, waarvoor hij wordt gevolgd tijdens zijn reis naar Lesotho, de Afrikaanse gemeente waar hij tien jaar geleden het goede doel Sentebale oprichtte en oa de toen 4-jarige Mutsu ontmoette in een weeshuis, waarmee hij al die tijd goed contact heeft gehouden.

Sentebale focust op het verschaffen van medische zorg en andere hulp aan kansarme kinderen die zijn besmet met HIV en aids. Sue Murphy, van het tv-productiebedrijf ITV dat de docu maakte: 'It's fascinating to observe Prince Harry from boy to man, to see him following in his mother's humanitarian footsteps and to witness his undeniable commitment and passion for his work in Africa.'

Must-see dus. Op 19 december om 21.00 uur wordt de documentaire in de UK uitgezonden.