De dagen zijn kórt - serieus, wordt het nu ineens al om 16.00 uur donker ofzo?! - en je wilt natuurlijk geen minuut van je dierbare avonden verspillen. Aan scrollen door Netflix bijvoorbeeld, wanhopig zoekend naar die éne serie of film die lijkt op die ándere serie of film die je vorige week zo leuk vond. Welnu, Netflix schiet te hulp.

EEN VOORPROEFJE GRAAG

Op je computer/laptop kon het al, maar wanneer je Netflix via je televisie bekijkt, kan het scrollen en zoeken naar series en film nogal irritant zijn. Máár, dat lost de streamingdienst nu op door óók korte previewvideo's toe te voegen bij de titels op je tv-device.

xView full post on X

Wat je moet doen om de sneak peek-filmpjes te starten? Gewoon over de titel scrollen van de serie of film die je leuk vond, en dan krijg je soortgelijke opties te zien mét een preview. Handig.

Het gaat dan trouwens niet om een trailer die je ook op YouTube kunt vinden, maar een speciaal filmpje dat door Netflix is gemaakt over de titel, waarin je een idee krijgt van de karakters/acteurs en de verhaallijn.

Dank u Netflix!

Clothing, Hairstyle, Sleeve, Chin, Forehead, Collar, Eyebrow, Outerwear, Coat, Facial expression, pinterest
Netflix