Inderdaad, scheidingsgeruchten vliegen je altijd om de oren. Als we de media hadden moeten geloven bestond Kimye weken na hun huwelijk al niet meer. Maar, nu begint het er toch sterk op de lijken dat Kim Kardashian en Kanye West er een punt achter willen zetten.

Hardnekkige geruchten

Het begon gisteren allemaal met een bericht van Us Magazine, die met een 'goede vriend' van Kim Kardashian had gesproken. Volgens de insider wil de realityster scheiden van haar man, maar plant ze nu zorgvuldig haar stappen:

'She wants a divorce. It will take some time before she can do anything, but she doesn't want to stay married. She cares about Kanye and feels relieved he's getting the help he needs, but she's felt trapped for a while.'

Nu heb je in Amerika een paar tabloidbladen die je altijd met een korrel, wat zeg ik, pot zout moet nemen. De roddelbladen die goede banden hebben met celebrities, zoals bijvoorbeeld Us Magazine, mag je daarentegen wél redelijk serieus nemen. Ze willen immers niet hun relatie met de beroemdheden - en dus mogelijke scoops - op het spel zetten. Dit bericht kan dus weleens waar zijn.

Naar wie iedereen in Hollywood écht kijkt om te checken of een roddel waar is? People magazine. Het tijdschrift staat bekend om de nauwe banden met de sterren en publiceert eigenlijk nooit verhalen of geruchten die niet dubbel/triple/viervoudig gecheckt zijn. Daarnaast hebben ze veel directe lijnen met de celebrities zelf, waardoor ze alles snel kunnen verifiëren.

Kijk maar naar hun relatie met Brangelina. Door de jaren heen kregen ze talloze scoops van het stel, in ruil voor verhalen over Brads nieuwe films en Angelina's vluchtenlingenwerk. Slim.

Hair, Face, Head, Human, Nose, People, Eye, Publication, Child, Sharing, pinterest

Waar of niet waar?

Toen Brad en Angelina gingen scheiden, was het People magazine die meteen de details publiceerde. Hoe het dan nu met Kimye zit? People laat weten dat er wel degelijk iets tussen de twee aan de hand is. Een bron - wellicht een goede vriend van het stel - laat aan het blad weten 'dat het een gespannen tijd voor de twee is':

'Kanye and Kim had a stressful few months. It's been a tense time. But Kim is happy he's getting help.'

Verder mijmert de bron nog een beetje over Kanye Wests beweegredenen en hoe de twee gefocust op hun kinderen zijn. Het meest opmerkelijk? Er wordt niet echt ingegaan op de scheiding. Er wordt gezegd hoe 'loyaal en loving' Kim Kardashian is, en dat de rest van de familie Kanye helpt, maar hoe het tussen de twee gaat? Geen idee. En als we in het verleden duiken van dit soort lieflijke verhalen over sterren in People kan dit een opmaat zijn naar het volgende artikel: 'Kim Kardashian en Kanye West gaan scheiden, maar blijven goede vrienden en willen het beste voor hun kinderen.'

Daarnaast lijkt het verhaal wat deze insider vertelt, verdacht veel op het verhaal van de bron van Us Magazine. 'Kim is loyaal en is blij dat Kanye hulp krijgt, maar er is wel iets aan de hand.' Vergelijk maar.

Kim Kardashian, Kanye West & North Westpinterest
Getty Images
Kim Kardashian, Kanye West & North West

Meerdere media, zoals de Daily Mail en Complex, claimen dat het einde van Kimye in zicht is en dat Kim al een paar weken geleden uit hun gezamenlijke huis is vertrokken.

Kim Kardashian was eerder getrouwd met muziekproducer Damon Thomas en basketballer Kris Humphries.

We houden je op de hoogte.