Natuurlijk Pretty Little Liars is een héérlijke serie, maar sommige dingen kloppen gewoon echt niet aan de show. Zoals:

Deze dingen kloppen niet aan Pretty Little Liars:

1. Er zijn zoveel verschillende A's. In het begin denk je te weten wie A is, maar op een gegeven moment weet je dat je altijd mis zit, ook al heb je gelijk. Veranderen de schrijvers soms plots van mening over die de bad guy moet zijn?

2. Ondanks dat Mona A hielp, werken de Liars later samen met haar. Net alsof je ooit vrijwillig zou samenwerken met iemand die je het leven zo zuur heeft proberen te maken en ervoor zorgde dat je constant in angst leefde.

Face, Head, Nose, Mouth, Eye, Lip, Hairstyle, Eyebrow, Eyelash, Iris, pinterest

3. En waarom zijn ze überhaupt nog vrienden met Alison? Zij zit achter alle problemen die ze hebben en is nou niet bepaald altijd heel aardig.

4. Het is altijd overal donker. Serieus, hebben die mensen geen lampen in Rosewood?

5. Waarom dragen de Liars altijd hakken? Ze weten dat ze zo'n beetje elke dag moeten wegrennen voor A en dat gaat toch wel even wat lastiger op torenhoge hakken, just saying.

6. Waarom is Radley niet wat sterker beveiligd? Iedereen kan er zo in en uit als-ie wil, en dat is toch niet echt de bedoeling van een kliniek?

Lip, Cheek, Hairstyle, Skin, Forehead, Eyebrow, Photograph, White, Facial expression, Black hair, pinterest

7. Waarom blijft iedereen in Rosewood wonen? Wij waren allang naar een andere stad verhuisd. Wat zeg je, een ander continent!

8. In feite hebben de Liars al best veel mensen vermoord. Maar ze zitten nog steeds niet achter de tralies.

9. Niemand vindt het echt een big deal dat een meisje van 15 (aka: Aria) een relatie heeft met een leraar. Behalve Aria's ouders dan.

Hair, Face, Head, Nose, Lip, People, Hairstyle, Eye, Eyebrow, Photograph, pinterest

Ach ja. Wij zetten nog maar eens een aflevering op.

Dit gaat Netflix allemaal doen in 2017 >

Van: Cosmopolitan NL