De foto waar iedereen (want in dit geval zéker niet alleen de Britten) naar uitkeek is eindelijk een feit. Het keiharde bewijs dat Prins Harry en de Amerikaanse Suits-actrice Meghan Markle een liefdeskoppel zijn; de allereerste foto van de twee samen op pad, is gemaakt. Door een fotograaf van The Sun. Terwijl de twee naar verluidt onderweg waren naar de West End-show Peter Pan Goes Wrong.

Harry en Meghan liepen hand in hand over de drukke Londense winkelstraat Piccadilly - goed in de smiezen gehouden door een van hun vaste beveiligers - beide met een muts op, die ongetwijfeld tegen de kou diende, maar meer nog ter vermomming. Tevergeefs.

Bekijk hier de foto's.

Meghan zou al een aantal dagen bij Harry in zijn huis bij Kensington Palace verblijven, en de twee werden eerder deze week nog herkend toen ze samen een kerstboom gingen kopen.

De aandacht rondom Meghans relatie met Harry is wereldwijd enorm. Google liet gisteren zelfs weten dat Meghan de meest gegooglede actrice van 2016 was. Het Britse koningshuis bracht vorige maand een verklaring naar buiten waarin Harry de media verzocht zijn nieuwe vriendin (en haar vrienden en familie) vooral met rust te laten. Sinds de eerste geruchten over hun relatie werd ze op het hysterische af achtervolgd door paparazzi.

Laten we daarom Harry en Meghan vanaf nu vooral hun gang laten gaan, mensen (van de paparazzi). De Foto is binnen. We kunnen met een gerust hart Kerst gaan vieren. En dat moeten zij ook kunnen doen. Nietwaar?

Eerder deze maand raakten Prins Harry en Rihanna bevriend op Barbados en dat leverde déze leuke foto's op >