Guy Pearce en Carice van Houten schitteren momenteel in het geweldige nieuwe meesterwerk van Martin Koolhoven, Brimstone, en tijdens het filmen van de prent werden ze verliefd. De tortelduiven kregen in 2015 een relatie en vorig jaar verwelkomden ze hun eerste zoontje samen, Monte.

Veel doen ze nooit uit de doeken over hun privéleven, op deze kiekjes na...

xView full post on X

... maar nu heeft de Australische Guy Pearce toch een boekje opengedaan aan De Volkskrant over zijn relatie met Neerlands trots. De 49-jarige acteur laat weten dat hij meteen een klik voelde met de 40-jarige Carice:

'Het klikte meteen tussen ons. Ik herinner me ons eerste gesprek op de set. We kwamen erachter dat we als kind ooit klarinet speelden. Zoiets kleins: hé, nog iemand die de klarinet kent. Een ander aspect is dat ze fucking goed is, als actrice, en zonder poeha.'

Daarnaast is ze natuurlijk ook bloedjemooi. Guy Pearce vertelt aan De Volkskrant:

'Even los van het feit dat ik verliefd op haar werd, is ze innemend, grappig en amusant. Ze zit vol zelfspot. En ze is uitzonderlijk mooi, zoals jullie ook allemaal weten. Ze is krachtig, als het moet, maar soms ook verlegen: een bijna elf-achtige verschijning.'

Brimstone

Carice en Guys nieuwe film Brimstone gaat over de jonge Liz (Dakota Fanning), wiens leven en dat van haar gezin op het spel komt te staan als een angstaanjagende dominee (Guy Pearce) plots in haar leven verschijnt. Carice schittert in een bijrol als de vrouw van de dominee en moet een stel vreselijke dingen ondergaan.

Brimstone ging afgelopen maandag in première in Nederland en actrices Dakota Fanning en Emily Jones vlogen daarvoor helemaal naar Amsterdam (bekijk hier de foto's). De film draait nu in de bioscoop.

Bekijk hieronder de trailer van de film: